Heeft Matthijs van Nieuwkerk ooit iets wél voor het geld gedaan?

Matthijs van Nieuwkerk (2018)

Na langdurig onderzoek blijkt dat Matthijs van Nieuwkerk de meest onbaatzuchtige persoon ter wereld is.

Matthijs (60) staat namelijk weer in een interview te roepen dat hij iets “niet voor het geld” doet. Zoals hij ook 15 jaar DWDD presenteerde en als UnIeK TaLeNt 5 ton per jaar verdiende. Deed hij ook absoluut niet voor het geld. En wist u nog, die keer dat de NPO de salarissen aan banden legde en Matthijs pardoes stopte? Ook zeer zeker niet voor het geld.

Nu gaat hij in België poen opstrijken met een popquizje. “Hoewel het uitstapje naar onze zuiderburen een lang gekoesterde droom is van Matthijs, hoeft ‘ie het voor het geld niet te doen. “Voor het geld moet ik het zeker niet doen.”

5 reacties op “Heeft Matthijs van Nieuwkerk ooit iets wél voor het geld gedaan?

 1. Matthijs van Nieuwkerk zegt:

  Het enige wat ik voor geld doe is mij uitbaten als prostituee van de linkse omroep, verder doe ik alles pro-deo.

  Mvg, Matthijs

  0
  0
 2. DeDikkeEend zegt:

  Matthijs is de nieuwe Ivo Niehe. Een zelf ingenomen eikelbijter die zichzelf nog zou pijpen als die het kon in de spiegel, omdat die zijn eigen pruil lipje er lekker uit vind zien als die aandachtig kijkt. Het lijkt mij mij goed, dat wij deze meneer samen met emma wortelkanon, op die zolderkamer zetten. En heerlijk een poosje gaan cancelen met die vent. Ik word toch zo ziek van zijn zelf ingenomenheid. Het arrogante gekwal van die vent. En dan zo overduidelijk geacteerde geaccepteerd doen tegen iedereen. Van kijk ik ben de meest Woke persoon die je ooit hebt gezien op de nederlandse televisie. Want ik ben DE matthijs van nieuwkerk. Alleen de naam al, Matthijs. Met 2 t’s. godverdomme…. de hete aardappelen kak druipt er vanaf. Zoals jullie kunnen lezen heb ik niet veel op met deze meneer. Een rode rakker die rode wijn nog op witte wijn laat lijken…. Nou… dit was het weer. Fuck de konijnen

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.