Hé, mag mijn vinger in je snee?

Jeroen Rietbergen ging vreemd met Ilse de Lange

Dit gaat over consent. Want daar is LINDA Meiden opeens heel erg mee bezig. Het zou ermee te maken kunnen hebben dat de grote LINDA het een beetje lastig heeft met ongevraagde aanrakingen, met seksueel grensoverschrijdend gedrag en dus moet het dochtertje van het blad op de barricade voor de meest onzinnig wet ooit. Namelijk dat je verplicht moet vragen of mijn vinger in je snee mag of je seksuele handeling mag doen.

Maar alsjeblieft zeg. Seks moet iets leuks zijn, geen administratie. Dus je gaat zo ver als je wil en als je sekspartner meer wil zeg je nee. Een contract opstellen bij elke move die je maakt is wel heel erg ongeil. En als antwoord op de vraag hieronder. Twee keer ja, twee keer gillend nee.

22 reacties op “Hé, mag mijn vinger in je snee?

 1. opgeluchte man zegt:

  Maar dat geldt dan natuurlijk ook andersom. Het klinkt natuurlijk een beetje vreemd voor een buitenstaander maar jullie kennen vrouw ook niet. Ik ben voor die regel 🙂
  Eindelijk rust.

  0
  0
 2. Piet zegt:

  Shit, ben helemaal vergeten te zeggen voor de rechtszaak van vanmiddag, dat je dan ook sowieso moet opvoeren, dat Wilfred Genee 2.0 toen in een uitzending zei, dat die intiem is geweest met mevrouw ik doe niet meer mee.

  En dat met die microfoon niet te vergeten natuurlijk.

  0
  0
 3. #deaardeisplatsquad zegt:

  Nou, nummer drie maakt het makkelijk, dat is een keiharde nee! Wat een vet monster is dat zeg! Zelfs als dolfijnenmastrubeerder bij dolfinarium heb je te maken met aantrekkelijkere potvissen…

  2
  0
 4. Necrofiel zegt:

  Allemaal leuk en aardig bedacht maar ik krijg van zijn levensdagen geen toestemming van Patty.

  0
  0
  • Ome+Jan zegt:

   Ja maar schritelijk graag. Doe mij maar een bef speciaal, een wip missionaire, en een face sit met extra speeksel graag. Hier tekenen a.u.b. Als compensatie pijp ik je later. Mag ik met mijn advocaat spreken? Neen vraag het gewoon aan je echtgenote..

   0
   0

Reacties zijn gesloten.