Hé, mag mijn vinger in je snee?

Dit gaat over consent. Want daar is LINDA Meiden opeens heel erg mee bezig. Het zou ermee te maken kunnen hebben dat de grote LINDA het een beetje lastig heeft met ongevraagde aanrakingen, met seksueel grensoverschrijdend gedrag en dus moet het dochtertje van het blad op de barricade voor de meest onzinnig wet ooit. Namelijk dat je verplicht moet vragen of je seksuele handeling mag doen.

Maar alsjeblieft zeg. Seks moet iets leuks zijn, geen administratie. Dus je gaat zo ver als je wil en als je sekspartner meer wil zeg je nee. Een contract opstellen bij elke move die je maakt is wel heel erg ongeil. En als antwoord op de vraag hieronder. Twee keer ja, twee keer gillend nee.

22 reacties op “Hé, mag mijn vinger in je snee?

 1. Robbie zegt:

  Ik weet niet of andere hier een levenspartner hebben, dus zal voor mezelf spreken. Als ik mijn vrouw gewoon geen tik op de billen geef of een kus of geen seks dan heb ik echt probleem. Dan krijg ik meer gezeik aan me kop dan dat ik maar doe of ik de man en viespeuk ben. Maar we slaan gewoon door ik hoorde dat ook in uitzending gisteren of eergisteren weet niet precies meer, maar hou op met dit gezeik. Ga het maar heel plat zeggen je moet je vrouw neuken, dat is normaal. En ook als je vrouw niet van bil wil gaan is er wat aan de hand……..

  29
  3
  • Schadeclaims zegt:

   Nee, ja, dat is natuurlijk wel zo, maar als je bonuspappa Jeroen Rietbergen heet en je mamma de zus van John de Mol is dan ga je in de Kleine Linda met een seksueel charmeoffensief los om de schade van vorige maand te herstellen.

   Dus, vanaf nu, in alle weekbladen en maandbladen de moraalridders van Talpa te paard.
   Om iedereen uit te leggen hoe het had moeten gaan met
   Jeroen (sextherapie 2017),
   Ali (‘ik ga je nøken’)
   Marco (nee je hoeft niet naar huis vannacht)
   Erland (van wie is dat kind nou?) Carlo (wil jij een lollie jongetje?)
   Gordon (mept Jeffrey in elkaar)
   Gerard (niemand durft bij m in de buurt te komen)
   Jeroen (need we say more)
   En al die andere mannen die zich niet herkennen in deze beschuldigingen.

   Let maar op.
   Talpa gaat je voortaan vertellen hoe het moet. (Want het kost ze nu al minimaal 11 Mio Euro)

   16
   0
   • Robbie zegt:

    Schadeclaims helemaal met je eens!!! Maar dat is ongewenst!!!!! Maar kom op jij ga stappen hier was toevallig vorige week carnaval, zijn dan nu ineens alle dames ongewenst aangeraakt denk je??? Het verschil is gewoon groot zeg maar. Van bil gaan is gewoon normaal zowel bij alle geaardheden enzo, maar het lijkt nu net of alles verkrachting is en dat de man de viespeuk is. Wat willen die dames nou??? Als je geen fysieke aanraking toont denken ze dat je ze niet moet, en als je (wat in mijn ogen) gewoon als gezonde man innitiatief toont en dame in bed krijg is ze verkracht??? Nou sorry maar dan ben ik klaar en weet het ook niet meer. Maarja gelukkig zijn er nog vele dames die wel gewoon zijn hoor, dus het is niet zo dat ik de schuld bij hen wil leggen. Wel bij die echte viespeuken, dus de namen die jij noemt……

    6
    0
    • Schadeclaims tot aan 2054 zegt:

     Er zijn genoeg dames die wachten op een beetje initiatief. Gelukkig is de wereld nog normaal.

     Maar die smerige Seks-0ffenders bij Talpa daarentegen waanden zich koning – daarom gingen ze over de grenzen van hun weerloze slachtoffertjes heen. Als predators. Elke nieuwe lichting met mooie meiden die een carrière in de showbizz wilden.
     Nietsontziend werden ze misbruikt.. Schandalig dat dit zomaar kon. Grensoverschrijdend gedrag hé…..alleen interesse voor hun eigen vleselijke lusten.
     Gatver… En nou gaat de redactie van Linda er specials over maken.
     Wat een gemene valse journalisten zijn het ook, om geld te verdienen over de rug van de slachtoffers.

     Die 11 miljoen kon nog wel het topje van de ijsberg zijn. Veel slachtoffers hebben een levenslang therapie nodig. Wat gaat dat kosten?

     10
     2
  • Samba de clown zegt:

   jij hebt niet eens een vrouw en geen werk. je zit iedere dag op Roddelpraat op bijna ieder item te reageren zegt genoeg enorme kneus

   0
   2
   • Openingstijden voor bezoek 12-16u zegt:

    Jij reageert honderd keer per dag, soms scheldend en soms slijmend.
    Nu even als Samba de Clown (niet eens je eigen Nick)
    En straks weer als Gnoe.
    Mappie komt een bruine arm halen, slijmbal.
    Reporter scheldt Jan Roos elke dag verrot.
    En dan weer als Tonggenot met je obsessie voor poep. Piet en Anja zijn weer een paar daagjes rustig. Fijn dat de medicatie aanslaat kerel.

    7
    0
    • politie.nl zegt:

     Geachte heer, mevrouw,

     Er is een melding over u gedaan.

     Kunt u contact met ons opnemen, door naar de website politie.nl te gaan, en dan naar het kopje contact.

     Geeft u als kenmerk mee: roddelpraat.nl, steven

     Dank.

     0
     1
 2. opgeluchte man zegt:

  Maar dat geldt dan natuurlijk ook andersom. Het klinkt natuurlijk een beetje vreemd voor een buitenstaander maar jullie kennen vrouw ook niet. Ik ben voor die regel 🙂
  Eindelijk rust.

  0
  0
 3. Piet zegt:

  Shit, ben helemaal vergeten te zeggen voor de rechtszaak van vanmiddag, dat je dan ook sowieso moet opvoeren, dat Wilfred Genee 2.0 toen in een uitzending zei, dat die intiem is geweest met mevrouw ik doe niet meer mee.

  En dat met die microfoon niet te vergeten natuurlijk.

  0
  0
 4. #deaardeisplatsquad zegt:

  Nou, nummer drie maakt het makkelijk, dat is een keiharde nee! Wat een vet monster is dat zeg! Zelfs als dolfijnenmastrubeerder bij dolfinarium heb je te maken met aantrekkelijkere potvissen…

  2
  0
  • Ome+Jan zegt:

   Ja maar schritelijk graag. Doe mij maar een bef speciaal, een wip missionaire, en een face sit met extra speeksel graag. Hier tekenen a.u.b. Als compensatie pijp ik je later. Mag ik met mijn advocaat spreken? Neen vraag het gewoon aan je echtgenote..

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.