Haar vlechten ook racistisch, Lies Zhara van Tiktok gegooid

Je wordt er toch doodziek van. Als het niet seksistisch is dan is het wel weer racistisch. Dat woke gebeuren maakt meer kapot dan je lief is. Nu is zelf dat lekkere wijf van een Lies Zhara het haasje. Haar misdaad? Haar haar. Want je mag als blanke meid namelijk niet je haar vlechten. Daar hebben donkere vrouwen blijkbaar een monopolie op.

Dat arme kind huiklt tranen met tuiten, want ze wordt niet alleen uitgekafferd voor racist, maar is ook haar Tiktok account kwijt. En dat allemaal voor het vlechten van haar. De wereld is gek geworden. Mogen blanken trouwens ook hun “uitvindingen” claimen en ander rassen het ontzeggen? Oh wacht, dan is het ook weer racisme. Gaap.

79 reacties op “Haar vlechten ook racistisch, Lies Zhara van Tiktok gegooid

 1. Henk zegt:

  Lol, dit is de grootste onzin ever. Niks met racism te maken. Vlechten kun je niet claimen. Laten we anders ook Europese kleding en mode claimen, mogen ze voortaan in een kleurrijk gewaad rondlopen. Ach de mensen die hier moeilijk over doen zijn 1 van de redenen dat mensen juist niet meer open staan voor elkaar. Het zoeken naar wat zogenaamd racisme is, werkt averechts.

  1
  0
  • KeningWillem zegt:

   Als dat nou eens kon, dan had je tenminste een natie waar je het dan als wereldtop over eens kon worden om er gewoon maar een bom op te gooien, dan ben je er gewoon vanaf.

   0
   0
  • Meester Prikkebeen zegt:

   Zo jammer Nederland… Zo jammer wereld. Woke is de ziekte die de mensheid sloopt.

   Zo jammer dat de Neanderthalers niet meer leven anders hadden zij de dreadlocks kunnen claimen.. Mag ik wel m’n veters strikken??? Welke etnische groep heeft dat uitgevonden?

   0
   0
 2. Toiletpapier houder zegt:

  Ik vindt rasisme ook geen goed argument om iemands account te verwijderen. Het haar lelijk noemen dan weer wel. Vindt haar sowieso niet echt een Lekker wijf. (voor de rest wel gewoon 100% heteroseksueel) maar dat gevlecht is wel echt gewoon lelijk.

  0
  0
 3. BromSnor zegt:

  Gatver! Vies naar volk is het ook… Mja binnenkort mogen we niks meer en is alles rasistisch. We beginnen zo langzamerhand ons land kwijt te raken aan een aantal ‘ikvoelmehoedanookaltijdgediscrimineerd’gekkies

  0
  0
  • Wie ben jij zegt:

   Extreemrechts heeft meer zetels in de TK dan heel links bij elkaar, maar blijf vooral zeuren dat we ons land kwijt raken. Uw leven zou een stuk mooier zijn als u in de realiteit leefde, want volgens mij is die u wel goed gezind.

   0
   0
   • Wietse op de Weegh zegt:

    Wat is extreem rechts volgens jou dan? Ik tel alleen Forum en PVV en misschien SGP als je debiel religieus als rechts wilt zien. Ja21 is redelijk normaal. Dan tel ik echt maar iets van 20 zetels. Daar staat tegenover: Groenlinks, PvdA, D66, SP, PvdD en nu ook Volt. Toch iets meer linkse partijen of niet?

    0
    0
    • Politiek volger zegt:

     Je hebt helemaal gelijk Wietse. Je kan tegenwoordig ook de VVD en CDA aan dat linkse lijstje toevoegen. Het beleid van Rutte en co is al jaren een links beleid. Pro EU, pro immigratie, pro klimaatgekte….etc….
     Die ‘wie ben jij’ snapt er niks van, volgt de politiek totaal niet zo te zien.

     0
     0
 4. Poet Paulusma zegt:

  Belachelijk. Stel je eens voor dat wij als blanken zouden zeggen dat andere rassen niks mogen gebruiken dat wij hebben uitgevonden. Dan leefden hun nog in het stenen tijdperk

  0
  1
   • BlankePuddingBlaffer zegt:

    Geloof dat Amerika zoveel miljard extra vaccinaties had ingekocht voor dergelijke onderontwikkelde gebieden. Al dat geld dat daar al heen is gegaan. Naar zogeheten ontwikkelingshulp. Zo de zakken van de krijgsheren en corrupte ambtenaren in. Lekker man, goed geld blijven sturen dan gaat het vast snel beter met die zwarjoekels daar. Miss akwasi, sylvana en die airfryer daar heen sturen met hun gevolg als ze voor de pigmentverwende medemens willen strijden ipv hier alles maar te bestempelen als racisme. Maar andersom werkt het niet, dat is de troefkaart van de gekleurde mensen en woke transformer Nederland. Het woord racisme verliest zijn lading en de witte mens moet zich schamen en blablabla. Krijg de cholera. Racisme is slecht. Maar deze verankering van de maatschappij wereldwijd ook.

    0
    0
 5. Robbie zegt:

  Eigenlijk wel een mooie ontwikkeling dit. Waar eerst de rechtse mensen elkander aanvielen en constant probeerde af te troeven,overtrevven of te betrappen op foutjes en elkaar een beetje tegenwerkte, daar zijn nu de linkste woke mongolen mee bezig. Dus ik zeg als rechtse nietsnut ook dat het racistisch is, puur om die linkse woke mensen tegen mekaar op te stoken……….. ze weten straks van gekkigheid niet meer waar ze over moeten huilen…………

  0
  0
 6. Te dom om te poepen zegt:

  Buiten het feit dat het natuurlijk absurd is om gevlecht haar racistisch te noemen, heeft dit mokkel ook onder een steen gelegen ofzo…??
  Een tijdje geleden lag Victoria Koblenko onder vuur vanwege gevlecht haar, dus dit dom wicht had kunnen weten hoe hierop gereageerd wordt in deze extreem belachelijke maatschappij waarin we nu leven.

  0
  0
  • Wie ben jij zegt:

   Filmpje niet goed gekeken? Ze zei dat ze wist dat het ophef kon veroorzaken en toch deed ze het met haar domme smoel. Dan janken en een hele haatbrigade in zetten. Héél nice.

   0
   0
 7. G.j.a zegt:

  Wel grappig dat mensen die met het woord racisme strooien vaak zelf niet eens weten wat het inhoud en te onpas gebruiken, zodra het hun uitkomt. Vooral om mensen te cancelen. Volgens hun ben je ook al automatisch een racist, zodra je een racistische opmerking maakt.

  We leven in een samenleving met vele verschillende culturen die met elkaar mengen. Daar ontkom je niet aan. iedereen wilt gezien, gehoord en gelijk behandeld worden. Geen enkele moeite mee. Zo hoort het ook. Vele westerse gebruiken, mode, kapsels, voeding enz. delen we gewoon, met elkaar. Maar opeens vind het extremistische deel van de zwarte community dat iemand die niet getint is vlechtjes zou mogen dragen, dat heet dan ‘Cultural appropriation’. terwijl als witte mensen dit doen, het gezien wordt als racisme, white privilege. Eigenlijk creër je black privilege. Dan ben je niet meer bezig met belangen van gehele samenleving.
  Als je wilt dat we eens verder komen, moet je vooral niet zelf het gedrag toepassen wat je graag ziet veranderen in de maatschappij. Maar juist meer openstaan voor samensmelting van culturen.

  0
  0
  • Wie ben jij zegt:

   Zo wereldvreemd. Het gelijkstellen van racisme aan white/black privilege is een van de domste takes die ik in tijden heb gehoord. Beide kunnen voortvloeien uit een racistisch systeem dat een bepaalde bevolkingsgroep voordeel geeft (vandaar privilege). In subculturen kan het anders uitpakken dan in de hoofdcultuur, maar zo ver reikt uw analyse niet.
   De samensmelting van cultuur gaat ook niet zo lekker in Nederland als u ons doet geloven. Verschillende bevolkingsgroepen leven nog steeds gesegregeerd in grote steden en van islamitisch onderwijs willen we al helemaal niets, terwijl onze wet wél mogelijkheid bieden om steden anders in te delen en islamitische scholen op te richten. Als u nu oppert dat alle islamieten maar naar openbare scholen moeten gaan (jammer dan) dan snapt u nog niet helemaal hoe zo’n samensmelting van culturen er uit dient te zien. De ene cultuur is niet meer waard dan de andere, en als dat wel zo is dient daar een goed argument voor te zijn.

   0
   0
   • Wietse op de Weegh zegt:

    Lazer op met je islamitische scholen. De islam gaat niet samen met het westerse geloof dat iedereen gelijk is. Zoek voor de grap is op hoe alles behalve heteromannen worden behandeld in dat soort landen.

    Je gaat ook volledig langs het algemene punt: cultural appropiation is enkel bedacht om elkaar vliegen af te vangen en lost niks op. Je creëert een systeem waar mensen vinden dat ze recht op dingen hebben op basis van huidskleur. Dat gaat nooit goed.

    0
    0
  • OuweRukker zegt:

   Je verklapt het eigenlijk al, al deze achterlijke trends komen vanuit Amerika door gewaaid als een soort virus.
   En iedereen vergeet: mensen die het niets interesseert hoor je niet.

   0
   0
 8. Trillanomik zegt:

  Valt wel weer mee dat uberwoke Nederland nog niet heeft geklaagd over het feit dat de films en afleveringen van Pippi Langkous nog altijd worden herhaald..

  Ach, zal wel weer komen omdat het van oorsprong uit Zweden komt ofzo. Iets in die richting.

  0
  0
  • Wie ben jij zegt:

   U bent heel dichtbij iets essentieels in deze discussie: het gaat niet om VLECHTEN, het gaat om een specifieke soort vlechten. Het is door mensen die daar baat bij hebben gesimplificeerd tot vlechten in z’n geheel, maar dat is niet waarom ze gecanceld is.

   0
   0
   • Wietse op de Weegh zegt:

    En hoe zit het dan met stijl haar? Mogen donkere vrouwen geen stijltang meer gebruiken? Hoe zit het met spijkerbroeken, ontwikkeld door blanke boeren. Mag dan ook niet meer. Koelkasten zijn ook door blanken uitgevonden. Wordt wel kut dat je niks meer dan een dag mag bewaren als je zwart bent, maar vette pech. Alles wat blank en donker is ook maar alle tattoos verwijderen tenzij je polynesisch of viking bloed hebt en ga zo maar door. Wordt gezellig dan he?

    0
    0
 9. Kritische kijker zegt:

  Weet iemand waarom je haar niet meer ziet in de vlogs van Don, en weet iemand of zij een scharreltje is geweest van dhr. Latooy?

  0
  0
 10. Jan zegt:

  De les die je hieruit kunt trekken is: 1) associeer je niet met dit soort buitenlanders en 2) je insta op zwart zetten en ander dom activisme gaat je niet helpen

  0
  0
 11. Allochtoon zegt:

  Wil de blm meute waaronder aquarium en Sulvana S. in het ferfolg niet meer Nederlands praten. Stop ermee. Jullie doen aan cultural appropiation. Nederlands is de taal van de witte Nederlanders. Ik stel foor dat aquarium sein moedertaal twi gebruikt en Sul vana S. mag sranantongo (fia Wikipedia) gebruiken als twi de taal fan Ghana ( het land waar de witte Nederlanders slafen haalden en naar Suriname en de Cariben brachten) te moeileik is.

  0
  0
 12. Gert zegt:

  Hilarisch dit wel. Lekker woke doen en ineens dan gaan huilen. Ik hoop dat ze hier van leert.

  P.s. mogen buitenlanders wel vaccineren of is dat cultural (raciaal (?), want cultuur delen we niet echt) appropriation?

  0
  0
 13. Guze Mewis zegt:

  Er komt nog een tijd dat schaamhaar racistisch wordt gevonden… Zeg, wat een lekkere memmen heeft die griet, het lijkt wel een blote kont. Een feest voor zowel tietenmannen als kontenmannen!

  0
  0
  • Wie ben jij zegt:

   Als het daadwerkelijk zo simplistisch was, wat het niet is, maar dat snapt u natuurlijk niet. Het leven is echt rete gecompliceerd. Lees eens een boek.

   0
   0
   • Maar wie ben JIJ zegt:

    U kunt wel heel naïef schrijven “dat snapt u natuurlijk niet” en “Lees eens een boek” maar overkomt men dit gewoon. Als we voor elk ding wat we in ons leven willen doen eerst een boek of handleiding moeten lezen wat andere rassen er van vinden en wat wel en niet mag, dan ben je de rest van je leven aan het lezen. We willen racisme de wereld uit helpen maar dat gaat niet op die manier.

    0
    0
 14. Transgender Alice zegt:

  Als mijn dochtertje ooit dit kapsel neemt, is er geen idioot van BLM, woke trutje of testosteronloos kereltje van Bij1/D66/Groen Links of ander gespuis die dit voorkomt.

  0
  0
 15. bit.ly zegt:

  Nice post. I was checking continuously this weblog and I’m inspired!
  Very useful information specifically the ultimate part :
  ) I deal with such information a lot. I was looking for
  this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

  0
  0
 16. asmr an zegt:

  Thank you, I have recently been searching for
  info about this topic for a while and yours is the greatest I’ve came upon till now.

  But, what in regards to the bottom line? Are you positive about the supply?

  0
  0
 17. scoliosis surgery is zegt:

  Right here is the perfect website for anyone who
  hopes to find out about this topic. You know a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally will need to…HaHa).
  You certainly put a fresh spin on a subject which has been written about
  for years. Excellent stuff, just great!

  0
  0
 18. is asmr zegt:

  Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?

  I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feed-back would be greatly appreciated.

  0
  0
 19. http://tinyurl.com/ zegt:

  May I simply just say what a relief to discover an individual who truly understands what they are talking about over the internet.

  You definitely know how to bring an issue to light and make it important.
  More and more people need to look at this and understand this side of your story.
  I can’t believe you aren’t more popular because you
  surely possess the gift. ps4 games https://bitly.com/3nkdKIi ps4

  0
  0
 20. ps4 games in zegt:

  Right here is the right website for anybody who hopes to understand this topic.
  You understand so much its almost hard to argue with
  you (not that I actually would want to…HaHa).
  You definitely put a fresh spin on a subject that has been written about for decades.
  Great stuff, just excellent!

  0
  0
 21. this ps4 games zegt:

  Excellent post. I was checking continuously this blog and I am inspired!
  Very useful info specifically the remaining part 🙂 I
  deal with such info much. I used to be looking for this certain information for a long time.
  Thanks and best of luck.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.