Grutjes, KRO-NCRGAY komt met nieuw logo

KRO-NCRGAY

Kuch. Jeetje. Die zagen we even niet aankomen. De katholieken en de christenen van de KRO-NCRGAY gaan even helemaal te LGHBTQI+ voor woorden. Ook zij, Brutus. Het lijkt verdimme wel besmettelijker dan apenpokken. Ze hebben hun logo helegaar regenboog gemaakt en hun nieuwe motto is: “Maak morgen mee.”

“Maak morgen eerlijker, Maak morgen groener en Maak morgen liever.” Wacht dacht je van: Maak eens een behoorlijk logo. Enfin, dat dit wanproduct met dito ‘iedereen mag van elkaar houden’ kulkoek eraan kwam werd reeds in onze uitzending van 10 augustus duidelijk via een knetterende scoop. Niets en niemand is veilig voor ons in Hilversum. Overal hebben we oogjes en oortjes.

De knetterende scoop in de uitzending van 10 augustus is hieronder te bekijken. Vanaf 37:20 wordt het logo van KRO-NCRGAY besproken.

8 reacties op “Grutjes, KRO-NCRGAY komt met nieuw logo

 1. Jan 'schijnheilige' Roos zegt:

  Maak dus voorgoed een einde aan aardse praktijken als ontucht, onzedelijkheid, hartstocht, slechte verlangens en hebzucht. Kolossenzen 3:5

  3
  2
  • De schijnheilige Jansitius Rozius zegt:

   Zo daalde Janus van de glasbak af en met slechts 2 geboden. Bef uw naaste gelijk uzelve en spreek geen kwaad met uw tong maar breng met uw tong vreugde

   1
   1
 2. 🏳️‍🌈Steven neukgenot 040 🏳️‍🌈 zegt:

  Zo ben me een partij geil vandaag, nou he, heb blaren van het sjorren hoh. Even me kwakkie opruimen voor ons moe het ziet.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.