Gravinfluencer wil graag je geld

Eloise

Want de familie heeft nog maar een miljard of 15 bij elkaar gesprokkeld en hun onderhoud wordt door de belastingbetaler opgehoest (zo’n 345,5 miljoen per jaar). Dus wil Eloise van Oranje (wat een vreemde achternaam is voor iemand wiens vader en moeder die achternaam officieel niet kunnen hebben) wat centjes bij verdienen door haar gedragen kleding op Insta te verpatsen.

Een groene broek en een lelijk bloemetjesgordijn. Wie biedt? Succes Gravinfluencer (van welke graafschap eigenlijk?).

https://www.instagram.com/p/CbiGlsiNX7z/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CbiGSMBt5tj/?utm_source=ig_web_copy_link

26 reacties op “Gravinfluencer wil graag je geld

 1. Jan Soos zegt:

  Ik heb net als de leden van het koninklijk huis een uitkering alleen mij noemen ze lui.

  38
  3
  • R.J.H. Elias zegt:

   Ben je ook, doe wat met je leven ipv te snoepen uit het potje waar hardwerkende mensen hun belastinggeld in moeten deponeren.
   Ook de oranjes zijn proleten, het zit in hun genen om belasting te ontduiken en schimmige constructies op te zetten om zoveel mogelijk kapitaal te genereren.
   Ik heb totaal geen respect (meer) voor wie dan ook in de koninklijke familie.
   Doen lekker waar ze zin in hebben en trekken een lange neus naar de “peasants” die hun toelage ophoesten. Het is tijd voor afschaffing van het koninklijk huis want ze verdienen die titel niet langer.

   4
   1
  • DrTosti zegt:

   Doe eens niet zo hypocriet, iedereen zoekt manieren om zo min mogelijk geld aan de belasting te moeten afstaan.
   Daarnaast is dit kind helemaal geen lid meer van de koninklijke familie en krijgt ze 0.0 euro van onze belastingcenten. Ook haar vader krijgt geen bijdrage van onze belastingcenten. Dat elk lid van de familie een uitkering zou krijgen is dus onzin. Daarnaast doen alle Nederlanders waar ze zin in hebben, als iemand niet doet waar hij of zij zelf zin in heeft, dan moet diegene eens te raden gaan waarom dat zo is. Ik als simpele burger doe ook graag waar ik zelf zin in heb. Dat heet; leef je leven.

   0
   0
 2. Gerard van het Leeve zegt:

  Het is een oranje armoede. Oranje bruin. Kan Trix niet deze deugniet uit de sociale en financiele brand helpen? Tot ze ook een bedrijfje en aandelen heeft bijeen gerommeld dan.

  10
  0
 3. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Ik schrik er meer van dat zij kledingmaat medium heeft. Voor een meisje van 19 lijkt ze mij wel wat aan de zware kant. In mijn tijd – zonder fietsen met trapondersteuning – waren de meisjes van 19 gemiddeld een kilo of 10 lichter. Overigens krijgt zij geen toelage van het koninklijk huis; haar ouders zijn wel vrijgesteld van erfbelasting. Van invoering daarvan zou ik wel voorstander zijn.

  10
  13
  • Pat zegt:

   Jup dat valt mij ook al op. Energie drank, broodjes frikandel en elektrisch fietsen 🙂

   Mijn dochter zit in dezelfde leeftijd. Als ik naar haar vriendinnen kijk dan is het gros ook gewoon te zwaar. Dochterlief heeft geen elektrische fiets, zit op meerdere sporten en wordt niet met een smoesje telkens met de auto naar school of … gebracht (enkel de storm van eind februari 22 maar dat was meer papa’s ongerustheid en kleine hartje).

   10
   3
  • MarianDora zegt:

   Trapondersteuning is voor bejaarden en invalide mensen. Ik fiets zonder trapondersteuning de Mont blanc op. Off road!

   2
   0
 4. Min Kortspringen zegt:

  Hoezo zou dit een gravin zijn? Waar is ze gravin van dan? Welk graafschap? Opa Claus von Amsberg kwam niet uit een adellijke familie, hij was niet van adel. Dus haar vader Constantijn is ook niet van adel. En moeder Laurentien Brinkhorst is ook al niet van adel. No way dat deze Eloise dus gravin kan zijn.

  14
  3
  • Jip van Janneke zegt:

   Kan je gewoon googelen, staat op wiki, niks moeilijks aan.

   Omdat ik het mij ook afvroeg;
   “Ondanks dat haar vader een prins is,
   Prins Constantijn, de jongste broer van Koning Willem-Alexander, werd zij bij geboorte geen prinses, maar gravin. Dit is bij het aangaan van het huwelijk van haar ouders besloten om het aantal Nederlandse prinsen en prinsessen beperkt te houden.”

   Ze is vijfde in de lijn van troonopvolging. Dan mag ze toch wel gravin zijn? En met die tweedehands kleertjes verdient ze een beetje bij naast de studiebeurs.
   Dat doet iedereen toch?

   7
   8
  • Pa Stinaak zegt:

   Von Ambsberg was Duitse adel op het moment ze het daar de adelstand afschaften. Constantijn is broer van de vorst dus prins. Deze dame nichtje van de vorst dus gravin. Kijk eens op internet te beginnen bij bv. Wikipedia. En omdat wij niet in de tijd van Emma voortzetting langs de vrouwelijke lijn hebben verkozen itt Luxemburg… en tegenwoordig geheel geen mannelijke preferentie meer. Meer lezen helpt een slok op een borrel. En nou heb ik dorst. Santé

   4
   4
 5. Tjah zegt:

  Ach ja herkenbaar. Vroeger ook zo’n gassie in mijn klas gehad.
  Rijke pa en meneer moest ook maar bijverdienen van z’n pa.
  Met klote klusjes zoals waar pa ook allemaal begonnen was.

  Had meneer geen zin an.
  Dus wat kreeg je, net als deze zelf benoemde gravin.
  Kleren verkopen. Hij had elke week nieuwe Nike Air max en verkocht die bijna gelijk.
  Keer op keer opnieuw. En dan zogenaamd een bijbaantje hebben.
  Maak dat de kat wijs.

  7
  2
  • Brigitte Boonebakker zegt:

   Hahaha, en je bent nog steeds jaloers zie ik. Wat een kut-leven moet jij hebben.

   Misschie n zou je een poosje zonder je telefoon en internet moeten gaan leven. Dan leer je de echte dingen die het bestaan zo mooi maken beter waarderen. Nu klink je als een zure kut met heel veel wrok en onverwerkt leed onder de oppervlakte.

   Prettig weekend!

   11
   5
 6. Dildo van Opzeeland zegt:

  Het past wel in de traditie van de Oranjes, die zucht naar geld en luxe en snoepreisjes. En als het effe kan op kosten van de belastingbetaler.

  12
  3
 7. Kroepoekje zegt:

  Waarom wilt dit kind steeds zoveel aandacht. Ik dacht serieus dat ze het syndroom van down had, maar ze is gewoon ontzettend lelijk. Dat ze zich met zo’n kop durft te vertonen als influencer

  9
  1
 8. Fan van Roddelpraat zegt:

  Misschien kan deze golddigger van Oranje haar kleding gratis aan vluchtelingen geven.
  Weg met deze uitkeringstrekkers van Oranje. Afschaffen dat Duitse koningshuis, terug sturen naar Duitsland. Is veilig.

  1
  0
 9. ViezePresident zegt:

  Lekker veel geld binnenharken dankzij haar naam en miljoenen gratis marketing en daarna pandjes kopen in Den Haag.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.