Gravinfluencer toont liefje

Ik zal niet weer mijn bekende riedeltje doen. Over dat deze gravin helemaal geen graafschap heeft, dus nooit gravin kan zijn. Dat die hele familie maar doet waar het zin in heeft en geen enkele wet voor hun geldt. En over geld gesproken, dat hele toneelstukje kost ons 345,5 miljoen per jaar. Wat krijgen we terug? Ze zwaaien soms naar ons. Maar daar gaat het dus nu niet over. Eloise heeft een vriendje.

En dan hebben we het niet over een peuk, maar een jongen. De Juice Kampers hebben de foto’s. Ziet er als een echt kakkertje uit, dus dat is goed. En hij het Archie. Vlug trouwen man, hoef je ook nooit belasting te betalen.

17 reacties op “Gravinfluencer toont liefje

  • Graf influencer zegt:

   Voor Jan Roos het haatvarken is een urn in de vorm van een stenen spaarvarken bedacht.
   De gleuf bovenin herinnert aan de opening van zijn favoriete glasbak.
   Rest in piece Jan / kunnen we dat binnenkort meemaken ?

   1
   19
 1. Hoi Archie ! zegt:

  Wil je dolgraag een varken hebben, maar woon je driehoog achter of in een huis met een tuin waar net een konijn in past? Dan kun je je wens toch laten uitkomen. De dieren van ’t Swieneparredies, het varkenslustoord waar ‘onze’ Vlekkie zijn dagen slijt, worden namelijk ter adoptie aangeboden.

  2
  6
 2. Min Kortspringen zegt:

  Zo triest dat die lui de naam van Oranje voeren, terwijl de achternamen via de man lopen bij de echte adel. Die familie van Oranje-Nassau is officieel al lang uitgestorven. Ze heet gewoon Eloise von Amsberg-Brinkhorst, en ze is (lekker inclusief en divers) kwart Indisch, niks Oranje, nul procent.

  10
  1
 3. Tante Aggie zegt:

  Mijn idee.
  Afschieten dat wijf.
  Wat heb je eraan?

  De mensen waren haar al lang en breed beu. Gravin, je zal niet gemist worden.

  7
  1
  • X zegt:

   Ik trek vooral die überschijnheilige golddigger Maxima niet. Hoe leuk zou het zijn als die volgens familietraditie uit een vliegtuig werd gegooid.

   9
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.