Gravinfluencer heeft “nieuw plekje”

Wat houden die mensen ons toch verschrikkelijk voor de gek. Of liever gezegd, wat laten we ons toch enorm voor de gek houden door deze mensen. Nichtje Amalia was al heel erg blij dat ze ondanks de woningnood een kamer had weten te vinden in Amsterdam en nu heeft Eloise van Oranje “een nieuw plekje” weten te bemachtigen.

Dat dit plekje een grachtenpand betreft waar alleen de rijksten van ons land kunnen wonen wordt even verzwegen. Want de nieuwe generatie “Van Oranje” doet alsof ze heel normaal zijn en helemaal geen miljarden in de familie hebben. Pleurt nou toch ff snel op. Ze kunnen die stad kopen.

24 reacties op “Gravinfluencer heeft “nieuw plekje””

 1. Gino b zegt:

  Ik zit net te kakken,beetje last van obstipatie,ik zie die kop van dat gedrogt,wat denk je? FLATS !! Thanx eloise ,voor het bevrijden van mijn keutel 💨💩

  35
  2
  • Blabla zegt:

   Deze vreselijke familie gedraagt zich als drol die de hele dag al in de weg zit.
   Waar je maar niet van af raakt. Of het nu gaat om een studie aan de uni waar je eigenlijk niet heurt.

   Bij prins pils omdat hij geen diploma op VWO niveau kan overleggen of een succesvol afgeronde 21 jaar test (deze zijn pittig en haalt slechts een enkeling).

   Bij prinses piggy omdat ze zogenaamd de selectieprocedure succesvol heeft doorlopen.
   Alsof ze biggetjes van zogenaamde k… familie, ik krijg het woord niet uit mijn toetsenbord gedrukt, durven te weigeren op de uni.

   En tjah een studentje moet ook ergens wonen. De zogenaamde ‘studenten’ woonruimte waarbij deze twee varkentjes van alle luxe worden voorzien. Qua grootte, waar normaliter 5 volwaardige gezinnen in kunnen wonen.

   Waarbij deze verderfelijke familie er een paar honderd van heeft op A locatie. Aangekocht met bloedgeld verkregen vanuit naar kak stinkende zaakjes waar normale hardwerkende kloontjes vroeger tijdens de middeleeuwen en zelfs nog veel recenter gewoon werden onteigen en de oogst werd afgepakt.

   Oprotten met deze zelfbenoemde idioten!

   16
   1
 2. duch matrix zegt:

  hoe kan het dat al die prinsesjes er zo niet menselijk uitzien? zijn het hologrammen of toch kruisingen met reptilians. vragen vragen

  19
  1
 3. tinus plotseling zegt:

  He dikke zuiplap is er geen nieuws wat post je nou over dat meisje ,je roept zomaar wat en maakt van een mug een olifant totaal geen inhoud er wonen 10.000 studenten op kamers betaald door hun ouders daar zitten ook bekende tussen ,gaan jullie je nu maar druk maken om John de Mol want hij gaat jullie helemaal slopen.maar door je dikke vette kop zie je niet wat er precies staat ,maar hij wil jullie helemaal weg hebben en dat is nu terecht want wat jullie ;aten zien de laatste weken is diepbedroefd ,wat vertellen en dan weer terug trekken of het zit anders inmekaar ,mensen belachelijk maken zonder onderbouwing ,Dennis is de grootste eikel die hoort op een Kleuterschoolplein rond te lopen ook poste ze dingen niet omdat het schijters zijn twee keer post van mij geweigerd de derde keer komen wij wel ff langs zet de koffie maar aan geen grote bek hebben als je het niet waar kan maken Dennis Schouten en Jan Roos …John de Mol GA JE GANG . ik had jullie al gewaarschuwd een paar weken geleden voor dit en jullie deden er niks mee nu gaan de poppen dansen einde Roddelpraat!!

  4
  25
  • LOI afd. Nederlandse taal zegt:

   Geachte heer Tinus.
   Bij deze hebben wij u ingeschreven voor de cursus , Nederlands leren in woord en schrift , .
   We zien u a.s maandagavond.
   mvg
   Team van de LOI.

   21
   0
   • Cursorbewoner zegt:

    LOI, afdeling Nederlandse taal zegt:
    Geachte heer Tinus,
    Bij deze hebben wij u ingeschreven voor de cursus “Nederlands leren in woord en schrift”.
    We zien u a.s maandagavond.
    Met vriendelijke groet,
    Team van de LOI.

    De pot verwijt de ketel.

    4
    3
  • Osamab zegt:

   Toch wel lekker als je een pandjesbaas in de familie hebt.

   P.s. hou op met die opmerkingen over haar uiterlijk.
   Zij kan het ook niet helpen dat ze op haar moeder lijkt die een kop als een graftak heeft.

   12
   1
 4. Vieze Rik zegt:

  Ik heb gisteren een nieuwe set zilveren pikpinnen ontvangen. De smalste is 5 mm dik, de dikste is 14 mm en 10 cm lang. Wie wil deze uitproberen samen met mij? Voor Jan en Dennis duw ik ze onder dwang door jullie pisbuis heen, tot bloedens toe.

  2
  7
 5. Scooooop zegt:

  Koning Willem Alexander heeft net zitten bouten, en heeft daarbij vier vellen wc papier gebruikt. Snel zet het op RP. Dat ze het durven zoveel papier, ze hebben echt schijt aan de natuur. Wel geld voor wc papier, maar geen 5 euro over voor RP. Ze moeten kapot !!!!, lang leve de republiek.

  5
  3
 6. Jan Boos zegt:

  Waarom zijn die oranjes allemaal zo tyfuslelijk? Je zou toch denken dat je als koning de creme de la creme van de genenpoel tot je beschikking hebt om vol te joekelen met zaad. En dan komen er dit soort afzichtelijke gedrochten uit. Ach ja ze hebben wel geld (veel geld).

  8
  1
 7. Oranje Boven zegt:

  Wat ik van Jan Roos vind;
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  Smerige haatbig
  🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷

  1
  7
 8. Pispaal zegt:

  “Heel veel zin om before en after foto’s te laten zien” zegt ze op haar publieke IG-kanaaltje, waarop ze niet eens weet aan wie ze die foto’s nou echt zou laten zien. Wat is het toch eigenlijk een treurig bestaan…

  6
  0
 9. Briefje van Praat zegt:

  Het valt op dat dit lelijke kind enorm wordt gepushed door de media. Regelmatig duikt er zelfs een heel heel artikel over dit non mens op in kranten als het AD en de Telegraaf. Ja mensen, we leven echt in clownworld. Aan de andere kant ben ik ook wel blij dat ze zich zoveel mogelijk in die kut-stad Amsterdam begeven. Toch wel de dierentuin van Nederland als het op decadente mensjes kijken aankomt. Soms wil je er toch eventjes heen en ervaren hoe al het gewone volk daar is weggejaagd en wat een puinhoop het is geworden onder (extreem) links bewind en de opdringerige elitaire expats zonder roots. Dat zie ik toch als een belangrijke levensles om op te kunnen anticiperen als de volgende aan de beurt zijn *kuch* boeren *kuch*. Na het besef van deze toch wel ingrijpende veranderingen van onze hoofdstad, ben ik bij dat ik uiteindelijk toch weer de stad uit kan en er niet mijn leven hoef te spenderen.

  2
  0
 10. Jan zegt:

  Ik hoop dat ze zo slim is dat deze foto bij iemand anders genomen is , en enkel ter illustratie . Een beetje Geoguessr heeft de lokatie binnen een kwartier gevonden .

  1
  0
 11. Grietje van Oranje Nissan zegt:

  Ze zijn zoooooooo gewoon gebleven deze familie, ondanks hun miljarden bij elkaar gespaard door handige constructies en koninklijke voordeeltjes. Ik vind het zo knap dat zich als koninklijk meisje weet te redden in zo’n gewoon armzalig grachtenpandje. Chapeau.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.