“Gravin” wil graag 9 euro voor Zara topje

Dit is toch gewoon gênant. Een shirtje proberen te verpatsen voor 9 eurootjes exclusief verzendkosten. Allemaal prima, maar niet van een zogenaamde gravin (want die titel slaat werkelijk nergens op, waar ligt haar graafschap dan?) van een van de rijkste familie van Nederland.

“Love you and thank you for supporting me”, schrijft ze ook nog. Nou we supporten ongevraagd die hele poppenkast van ze. En nu mogen we haar tweedehands troep terugkopen. Joe!

17 reacties op ““Gravin” wil graag 9 euro voor Zara topje

 1. Bla bla bla zegt:

  Leuke meid hoor!
  Als ik naar vroeger kijk, naar mijn studententijd dan zijn dit wel de leukste wijven!
  Gewoon avondje wijn zuipen en daarna knallen tot je ballen schraal zijn.

  24
  1
   • Visstick zegt:

    Haha ik heb vroeger vaak zat gehad dat ik en partner in crime dusdanig dronken waren dat we maar begonnen zijn in het washok op de begaande grond. Als je zo blauw ziet as een tientje kun je je lul ook afdoen aan de jas van de dame. Boeit dan toch geen hol. Je bent immers al blij als je fatsoenlijk kunt spuiten met je zatte balle! Hahaha wat een tijd!

    3
    7
 2. Ouwe goeie tijd zegt:

  Leuk we hebben het over de studententijd en gewilde dames toentertijd.
  Nou dit soort dames (neuk targets) van hoge komaf; prinsesjes, dochters van bekende Nederlanders of met een rijke pappa gingen altijd rond op de Uni.

  Pluspunten als je er een kon krijgen.
  Altijd leuk als je kunt zeggen dat je een Oranje in der bek hebt gespoten.
  Of dat de valse wimpers van de dochter van een bekende advocaat door al het but van der ogen dreven.

  Ik weet bijna zeker dat er nog steeds ‘wijven’ lijstjes rond gaan op de Uni.
  Was tijdje terug ook een dispuut negatief in het nieuws vanwege deze neuk lijstjes.
  Hoop ophef en inclusief gezeik van een hoop politici, terwijl ik zeker weet dat er politici zijn die toentertijd vrolijk mee deden toen ze nog op de Uni zaten of lid waren van het dispuut.

  11
  5
 3. Albert geinstein zegt:

  Is dit een dochter van die koninklijke schele braderiezangeres? Deze komt toch rechtstreeks uit de sociale werkplaats met die schele mongolen oogjes? Ziet er uit alsof ze op klimaat wappie demo’s never gonna give you op staat te zingen samen met zusje greetje thunberg. Dit is toch een duidelijk voorbeeld van wat inteelt met je doet.? SATIRE MENSUH😁😁😁

  4
  0
 4. Dingus zegt:

  Is zij dat rechtenkutje wat een aantal jaren geleden op Dumpert (toen Dumpert nog leuk was) voorbij kwam, dronkend eisen dat men haar met “Majesteit” aan moest spreken??

  4
  0
 5. Odeklonje zegt:

  Als ik jullie was zou ik eerder mijn pijlen richten op die psycho Sarah van Zoelen. Strontverwend nest die niks kan, en als een uitgewoonde ordinaire diva op de cover van de Beau Monde staat en dan ook nog zit te liegen dat ze nog met Dreetje Hazes gaat. Maar verder goed bezig hoor!

  3
  0
 6. Dominique (heerlijke vent) zegt:

  Je hoeft als graaf of gravin niet per se een graafschap te bezitten/besturen. Vanaf de 16e eeuw is een graventitel eenvoudig een adellijke gradatie geworden met weinig of geen territoriaal gezag. De titel werd een financieel actief dat daardoor ook binnen een geslacht verankerd kon blijven. Na 1814 is hij in Nederland ook nog weleens verleend aan een oude dynastenfamilie (bijvoorbeeld: Huis Limburg Stirum) en aan bezitters van rijksgravendiploma’s. Ook werd de graventitel weleens wegens persoonlijke verdienste verleend.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.