Televisie

Gordon zorgt voor verbod op honden met korte snuit

Gordon zorgt voor verbod op honden met korte snuit. Khalid Kasem liet weten dat de bipolaire cokejunk en hondje Toto ervoor hebben gezorgd dat het ministerie dit onderwerp nu is gaan bespreken.

Vele negatieve reacties

Toen Gordon een paar jaar geleden zijn hondje Toto in huis nam, klonken gelijk al vele negatieve reacties. En dat is logisch, want Goor kan amper voor zichzelf zorgen. Laat staan voor een hondje. Daarnaast is het een dier die zo vaak doorgefokt is dat het een platte neus heeft gekregen en dat kan natuurlijk niet.

Gordon zorgt voor verbod op honden met korte snuit

Khalid legt uit: “er was heel veel ophef over Gordon en zijn honden en wat ik wel begreep is dat Gordon met zijn honden zelfs is besproken op het ministerie als voorbeeld waarom dit gestopt zou moeten worden.“ Hilarisch dat die man een voorbeeld is van dierenmishandeling. Hij heeft een nieuw hoogtepunt behaald.

Betrouwbare bron Patty Brard spreekt

Onze grote vriendin Patty Brard zit ook tafel in de talkshow en er wordt ook aan haar gevraagd wat zij van de situatie vindt. Daarop antwoordt ze: “ik denk dat hij alles al wel over zich heen heeft gehad wat hij maar over zich heen kon krijgen en dan op meerdere vlakken waarschijnlijk.” Dit is natuurlijk een zeer betrouwbare bron, want Patty Patty Patty is een grote vriendin van Gordon.

‘Hij wordt helemaal gek’

“Ik weet dat hij altijd helemaal gek wordt van het commentaar op die hondjes en helemaal omdat hij natuurlijk in dat warme Dubai zit en daar schijnen ze dan nog slechter te kunnen ademen, heb ik me laten vertellen, maar ik ben geen spokeswoman voor Gordon. Dat kan hij zelf doen”, legt het veenlijk Patty verder uit.

Bij Khalid aan tafel wordt ook uitgelegd dat de minister vindt dat Gordon de dieren niet zo prominent op het internet moet gooien. Waarom? “Het vaak of prominent zien van een bepaalde diersoort vergroot de vraag ernaar.” Aha…

Triest

Het enige wat we hierover kunnen zeggen is dat die diertjes ook onwijs zielig zijn. Of dat komt doordat ze doorgefokt zijn of niet, doet er niet toe. Wij hebben in ieder geval medelijden, omdat ze in het bezit van Gordon zijn. Wanneer het hem uitkomt moeten ze als circusaapjes leuk doen op internet, maar verder zitten ze thuis meestal alleen en/of in een kooi. Triest.

Nog geen reacties