Uit eerste hand

Alex Soze tatoeëert voorhoofd: ‘alles kan kapot’

Alex Soze tatoeëert voorhoofd: 'alles kan kapot'

Die gek van een Alex Soze tatoeëert voorhoofd. Hij plaatst op zowel TikTok als Instagram een video waar op te zien is hoe hij ‘alles kan kapot’ op zijn hoofd laat tatoeëren. De man heeft weer eens aandacht nodig.

Alex Soze tatoeëert voorhoofd

We kunnen één ding met zekerheid zeggen: Alex Soze is een kneus. De man is gek en dat weten we allemaal, maar dit slaat echt alles. Hij laat ‘alles kan kapot’ op zijn voorhoofd tatoeëren en laat het trots op zijn sociale mediakanalen zien. Natuurlijk is hier niets van waar, maar hij wil gewoon weer even aandacht.

Een beetje aandacht

Natuurlijk zijn wij de beroerdste niet en gunnen we hem een beetje aandacht. Bij deze. De man is ook zo voorspelbaar dat we al weten dat er morgen weer een video verschijnt waarin hij mij een dik varken noemt. En ook daar liggen we heus niet van wakker.

Leuke stunt

Momenteel plaatst hij foto’s met een muts op zijn hoofd en vraagt op Instagram of mensen benieuwd zijn naar zijn tattoo. En dat terwijl we allemaal weten dat die tattoo er helemaal niet zit. Super leuke stunt wel, hoor! USH! Alles kan kapot! Ook deze onwijs slechte schreeuw om aandacht.

https://www.tiktok.com/@alexsoze/video/7190811566852279558

Nog geen reacties