Alex Soze weer terug de bak in: ‘Ik heb schijt aan jullie!’

Alex Soze weer terug de bak in: 'Ik heb schijt aan jullie!'

Het lijkt erop dat Alex Soze weer terug de bak in moet. Hij heeft zich niet aan de voorwaarden gehouden en moest vervolgens zijn urine laten testen bij de reclassering. Omdat hij zelf ook wel doorheeft dat hij straks waarschijnlijk weer de gevangenis in moet, plaatst hij nog even een bijzondere video op zijn YouTube-kanaal.

Voorwaarden geschonken

Alex Soze is gisteren bij de reclassering geweest en hij heeft zich niet aan de voorwaarden gehouden. Tijdens oud en nieuw heeft hij genoeg alcohol gedronken en daarom werd zijn urine getest. Het gevolg van een positieve testuitslag zou betekenen dat hij terug de gevangenis in moet tot aan de zitting op 24 januari.

Alex Soze weer terug de bak in

Het zou betekenen dat Alex voor een goede twee weken de cel in moet, maar zelf zegt hij daarover: “dus gaan ze me voor twee weken vakantie geven. De uitslag is nog niet binnen, maar ik ben altijd open, eerlijk. Ik heb er wat dat betreft ook gewoon maling aan.” Super. Bedankt voor de fantastische levensles. Meneer ziet het ook gewoon als vakantie en zal zich niet snel bestraft voelen. Zal hij er van gaan leren? De kans dat Dennis Schouten het alfabet uit zijn hoofd leert, is groter.

‘Ik heb schijt aan jullie!’

De gek met minder dan drie hersencellen durft zelfs te beweren dat hij genaaid is. Het ligt niet aan hem, maar aan anderen. “Bij deze heb ik mezelf genaaid door die mensen een stok te geven om mee te slaan en ik zeg: kom maar! Sla maar! Sla maar met die stok, want ik heb gewoon f*cking schijt aan jullie! Ik heb schijt aan de overheid! Ik heb schijt aan wat jullie doen! Wat dat betreft blijf ik dat ook houden en sta ik nog steeds voor wie ik ben”, aldus Alex. Denk aan je hart, jongen.

‘Verkracht door agenten’

Hij mag op het moment niet eens in zijn eigen appartement komen, maar ook dat ligt zeker niet aan hem. Hij durft zelfs nog een stapje verder te gaan: “Hoe ik verkracht ben door die agenten daar midden op straat… Wat gewoon echt helemaal nergens om ging… Dan begint er ook gewoon een beetje bij mij te broeien.”

‘Je blijft met je poten van Alex Soze af!’

Ugh… Daar gaan we: “Als je mij raakt, raak ik jullie twee keer harder terug. Ja? En dat geldt voor iedere agent, wat er ook gebeurd is. Dat geldt voor iedere boa, wat er ook gebeurd is. En dat geldt voor iedere burger, wat er ook gebeurd is. Je blijft met je poten van Alex Soze af! Want je krijgt ze gewoon! Laat dat heel duidelijk zijn. En of je nou een apenpakje aan hebt of dat je een rokje aan hebt, het maakt me geen flikker uit. Je blijft met je poten van Alex Soze af, want je krijgt ze gewoon! Duidelijk? Duidelijk.” Deze man is echt niet gezond in z’n bovenkamer…