Uit eerste hand

Gordon wijst Floris Wyers af: ‘Jij bent niet welkom in Dubai’

Gordon wijst Floris Wyers af: ‘Jij bent niet welkom in Dubai’

In een nieuwe video van Pure Luxe brengt onze grote vriend Floris Wyers een bezoekje aan de Masters Expo 2022. En wie komt hij daar tegen? Onze andere grote vriend, Gordon Heuckeroth. Natuurlijk moet daar een klein interviewtje afgelegd worden. Floris vraagt of hij een keer langs mag komen in Dubai, maar Gordon wijst Floris Wyers af.

‘Wij hebben cashbomen, HAHAHA!’

Wat een feest! De twee grootste vrienden van de show komen elkaar tegen op een expo. Floris vraagt meteen een fantastische vraag waar we allemaal het antwoord wel op willen weten: “Ga je nou kerst vieren in Dubai of in Nederland?” Goor, die grappig is als altijd, reageert hierop met: “Cash? Wij hebben cashbomen in… Wij vieren cashmis, HAHAHAHA!”

Gordon wijst Floris Wyers af

Floris negeert wijselijk de ontzettend slechte humor van Gordon en probeert langzaam naar een ander onderwerp te bewegen: “Ik doe wel eens een housetour bij bekende Nederlanders. Mag het een keer bij jou in Dubai?” Goor lijkt een beetje te schrikken van de vraag en wijst Floris meteen af: “Uhh… Nee, dat wil ik niet meer. Nee, nee, nee, nee. Daarom woon ik in Dubai, omdat ik… daar heb ik afscheid van genomen.”

Hutje op de hei

Oh, ja. Gordon was natuurlijk naar Dubai verhuist om zich een beetje te ontdoen van het showbizz-leven. Dit was zijn ‘hutje op de hei’. Hij was natuurlijk klaar met de media-aandacht en het afleggen van interviews. Gezien zijn persoonlijkheidsstoornis hoeven we daar nooit lang van uit te gaan. Ook weet heel Nederland inmiddels ook echt wel dat Goor mediageil is en er nooit helemaal vanaf gaat zien.

Wees niet getreurd, Floris. Wacht nog heel eventjes geduldig af en dan zien we volgende week met veel geluk de housetour bij Gordon wel voorbij komen. Wij zijn ook zeer benieuwd wat hij allemaal in zijn ‘hutje’ verborgen houdt.

Watch on YouTube

Nog geen reacties