Gordon niet ziek, maar dik

Hij zat zich helemaal de pestpokken te zweten bij ‘K2 Zoekt K3’ in de jury. Goor kwam net terug uit Zuid-Afrika gevlogen en hoeft blijkbaar niet in quarantaine, terwijl de wereld hysterisch doet over de nieuwe omicronvariant. Maar wat blijkt nou. Hij is helemaal niet ziek. Hij is gewoon dik en heeft een warm jasje. Echt waar.

De dames en heren bij Shownieuws waren daar snel over uit. Ene Samantha Steenwijk over het testen: “Dat hebben ze bij alle shows al gedaan, ook toen corona op een laag pitje stond. Dus gisteren zijn we ook allemaal getest en Gordon ook. Het was allemaal oké. Hij had alleen wel een heel dik jasje aan. Dat zei hij al van tevoren: ‘Oh, wat een vreselijk warm jasje is dit.’ Dus het was zweten.” Nou jongens, blijkbaar heeft Gordon helemaal geen incubatietijd. Dat hebben alleen gewone mensen. Daarom moeten gewonen mensen 10 dagen opgesloten thuis zitten en kan die bipolaire cokejunk gaan en staan waar hij wil.

De chef van de Story Guido den Aantrekker: “Samantha Steenwijk zat natuurlijk ook in die jury en die zei: ‘Ja, het kan er ook mee te maken hebben dat hij het heel erg warm had.’ Hij is natuurlijk ook weer wat forser de laatste tijd en als je dan onder die hete studiolampen zit, dan wil je best wel een keertje zweten, dus dat kan natuurlijk.” Ah ok, Goor is gewoon wat vetter. Dan zweet je meer. En dan krijg je geen corona.

Frist Huffnagel (irritante gevallen VVD’er) : “Als iemand zit te zweten in een studio, maar hij is getest en hij heeft niet de verschijnselen van corona, dan vind ik het ook een beetje raar om iemand te verdenken van het feit dat hij met corona ergens aan een televisieshow meedoet.” Aha! Dus als iemand net uit Zuid-Afrika komt, zit te zweten en verkouden klinkt is het een beetje raar om te denken dat die iemand corona heeft. Aha. Ok.

24 reacties op “Gordon niet ziek, maar dik

 1. Was G. Genot zegt:

  Goedemorgen lieve vrienden 😍 Ik ben D E R D E en dat is jullie schuld. Ik moest eerst weer wat technische euvels overwinnen, maar hier ben ik 😍 … Nieuw IP, nieuwe naam, maar ik blijf jullie vriend 😍

  10
  30
 2. Robbie zegt:

  Haha die Gordon he, en dan zijn collegae die het goed willen lullen. Feit blijft dat die gewoon in quarantaine had gemoeten. En Gordon als je een knappe man met glinsterende ogen mooie natte lippen en een bezweet mooi lichaam ziet. Niet aankomen die heeft griep.

  14
  1
  • Was G. Genot zegt:

   En als er een registratiemogelijkheid komt dan staan er nu al 1000 emailadressen klaar. Zo lang ik in de WAJONG zit heb ik tijd zat. Oproep aan het trollenleger is om per vandaag je gebruikersnaam aan te passen naar “Was G. Genot”, met bijbehorende URL. Ik zie dat er nog een aantal acteren onder de naam “Gordon Neukgenot” en “Voorheen G. Neukgenot”. Gelieve dat even aan te passen, want het komt onduidelijk over voor de lezers hier.

   5
   19
 3. Was G. Genot zegt:

  Wat mij mateloos stoort is dat ik telkens probeer inhoudelijk bij te dragen aan dit mooie platform. Maar telkens als ik iets zeg, dan wordt ik bedolven door een lawine aan dislikes. Kunnen we niet gewoon met z’n allen proberen een nieuwe start te maken? Als jullie een beetje lief voor mij zijn, dan ben ik ook een stuk liever voor jullie.

  Alleen als ik weer een hele lading haat over me heen krijg (onterecht!) dan maken jullie het mij wel erg moeilijk. Ik wil het liever ook houden bij maximaal 2/3 reacties per artikel, zodat het prettig lezen blijft voor iedereen. Ik wil jullie minder haten, maar jullie ontnemen mij telkens de mogelijkheid. En als ik dan weer een block krijg, dan maken jullie mij nog zuurder. En zo ben ik helemaal niet. Ik kom hier met veel liefde.

  6
  34
  • Rico zegt:

   Het wordt meer gewaardeerd als je hier niet meer komt.
   Ofwel je bijdrage aan deze website beperkt tot één reactie per artikel. En niet 27 of meer.

   Blijft staàn dat jij een serieus probleem hebt. Je jankt dat mensen je willen cancellen en dat ze je bedreigen.
   Hoe zou dat komen denk je?

   Wees een vent en doe er wat aan.
   Dennis en Jan willen woensdag ook wel een primeurtje presenteren. Dus knoop jezelf op jongen en verdwijn voor altijd. Ergens staat champagne koud. Het is wel tijd voor een feestje.

   13
   1
 4. GGZ Dubai zegt:

  Beste G.Genot/Gordon Neukgenot:

  Afgelopen week hebben we het verzoek tot verlenging van de computertijd goedgekeurd en is deze met 1 uur verlengd. Echter krijgen wij veel meldingen dat 1 van onze cliënten onder de naam Gordon Neukgenot/G.Genot maar reacties blijft plaatsen, met veel frustraties van mede-reageerders.

  Daarom is jouw computertijd per direct ingetrokken en heb je enkel nog de mogelijkheid om 1x per dag 10 minuten te bellen.

  Laat dit een duidelijk signaal zijn, dat wij dit gedrag niet tolereren.

  Met vriendelijke groet,

  T.oto
  Hoofdbehandelaar verslavingszorg
  GGZ Dubai

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.