Gordon neemt huilend afscheid: ‘zo geen zin meer in’

Gordon neemt huilend afscheid: 'zo geen zin meer in'

Welgeteld zes (!) foto’s deelt Gordon van zichzelf en schrijft er een tekst bij vol met onwaarheden in de hoop hier weer aandacht van te krijgen. En oké, we schrijven weer over hem, dus dat doel heeft hij dan toch weten te bereiken. Gordon neemt huilend afscheid: ‘zo geen zin meer in’.

Gordon neemt huilend afscheid

Een paar uur geleden plaatst Gordon een post op Instagram waar hij zes foto’s van zichzelf aan toevoegt. Onder de foto’s is een tekst te lezen die klinkt als een huilbui, maar die eigenlijk gewoon (weer) een oneerlijke schreeuw om aandacht is. Hij begint met: “Zo dat was het weer voor een paar dagen. Bizar hoe snel je weer verzand in het continu checken van je berichten en je likes.”

‘Zo geen zin meer in’

En dan komt weer een heerlijk hilarisch stukje: “Zo geen zin meer in, ik hoef niet meer te weten wat iedereen doet, hoe iedereen bezig is om zn leven zo rooskleurig mogelijk te laten overkomen. Dat van mij is allesbehalve dat.” Oh, god… Gaan we dat weer krijgen. Lieve hemel. Wanneer is het afgelopen met deze man?

‘Verlichting voor iedereen’

Dan volgt er een hele preek over hoe onaardig mensen een dezer dagen zijn. Die slaan we met liefde eventjes over. En dan volgt er een soort Tukkertje Sterre-gedachte: “In het kader van de kerstgedachte gun elkaar wat licht en ruimte probeer een zo n goed mogelijk mens te zijn help een ander ipv te laten vallen. Wees vooral lief voor elkaar en ik hoop.oprecht dat 2023 een jaar wordt van verzachting en verlichting voor iedereen. De wereld is echt zoveel mooier beter echter leuker als je in de realiteit staat.” Oh, en hoe weet jij dat dan? Volgens mij heeft er nog nooit één hele voet van jou op de aarde gestaan, maar goed…

Geen lang gemis

We weten natuurlijk al dat we Gordon nooit lang hoeven te missen, maar dit keer zegt hij zelf ook al dat hij over een week terug is voor promotie van zijn programma. Ook is hij weer gast op de radio en televisie voor interviews. Oh, huh? Maar hij wilde toch geen media-aandacht meer? En huh? Hij deelde deze post een paar uur geleden, maar is nu alweer actief in zijn verhaal. Zucht…