Televisie

Gordon liegt en gebruikt figuranten in zijn show

Gordon liegt en gebruikt figuranten in zijn show

RalityFBI ontdekte dat Gordon niet alleen flopt met zijn programma, maar er ook nog eens niets waar van blijkt te zijn. Gordon liegt en gebruikt figuranten in zijn show. Het gaat om het programma ‘Kookklunzen’ waarbij (goh, je raadt het niet) mensen zonder talent in de keuken gaan proberen te koken.

Kookklunzen

In het programma ‘De Kookklunzen’ van Gordon Heuckeroth strijden verschillende mensen tegen elkaar door eten te bereiden in de keuken. En niet gewone mensen, nee… Het gaat om mensen die absoluut niks kunnen in de keuken. Enig concept, hoor. Fantastisch.

Waar vind je mensen die mee willen doen als ‘kookkluns’ in een programma van Gordon? Niet, inderdaad. Niemand wil hieraan meedoen. De mensen die mee willen doen zijn niet interessant genoeg en daarom werd er besloten om acteurs en actrices in te zetten.

Gordon liegt en gebruikt figuranten in zijn show

Te beginnen met een vrouw waar RealityFBI een ontdekking over deed: “Deelneemster Jessie is gewoon een figurant en geeft dat ook toe in een lokale krant.” Oeps… Het stond dus zelfs in de krant. Wat staat daar in geschreven dan? “Omdat ze veel figureert in films en televisieseries komt er via een catingbureau op een gegven oment het verzoek of ze mee wil doen aan De Kookklunzen. ‘Nou, dat leek me wel wat natuurlijk. Ik vond het fantastisch om te doen.'”

Acteurs en actrices

Ze zou zelfs een echte keukenprinses zijn en dus absoluut geen ‘kookkluns’. Enkel door medische redenen zou het zo zijn dat ze de capaciteit niet meer heeft om het goed te doen. De figu in kwestie is ook terug te vinden op de website van een uitvaartonderneming. Dit was dus ook een van haar vele figuratie-klussen, ontdekte RealityFBI.

En daar houdt het natuurlijk niet bij op, want ene Frits die meedoet als kookkluns en zogenaamd niet wist wat een komkommer was, blijkt ook gewoon een acteur te zijn. RealityFBI plaatst er ook een foto bij uit een scène die door hem gespeeld werd. Gordon, Gordon, Gordon…

Nog geen reacties