Gordon: ‘Ik werd vaak vergeleken met Peter R. de Vries’

Gordon

Je kunt er de klok op gelijk zetten. Peter R. de Vries komt te overlijden en voormalig marktkoopman Gordon is er als de kippen bij om iets van de aandacht naar hem om te buigen.

In een vlammend betoog -dat vermoedelijk niet in geheel nuchtere staat is geschreven- laat Gordon weten erg boos te zijn.We werden vaak vergeleken qua uiterlijk en vandaag ben ik er extra trots op”, aldus de zanger die in de verste verten niet op Peter R. de Vries lijkt. Maar hee, iedereen rouwt op z’n eigen manier.

Daarnaast oppert hij een lawaaidemonstratie: “Dus verstom niet en laat je horen op dinsdag 20 juli met een massaal protest om 20.00 na 1 minuut stilte slaan we op potten en pannen, schreeuwen zijn naam door heel Nederland! Verspreid dit bericht en doe mee! Genoeg is genoeg.”

Houd uw agenda 20 juli 20:01 uur dus vrij!


60 reacties op “Gordon: ‘Ik werd vaak vergeleken met Peter R. de Vries’

  • Hendrik zegt:

   Scherpe opmerking, lekker hypocriet als cokesnuiver het nu allemaal heel verschrikkelijk vinden. Niet verschrikkelijk genoeg om te stoppen met snuiven, dat dan weer wel.

   Ik zie het al aankomen dat de BN’ers met zijn allen een dag niet snuiven uit protest.

   5
   0
 1. Wieisdemol zegt:

  Er zijn ook positieve zaken aan dood gaan. In dit geval dat je het geblaat van Goor niet hoeft aan te horen. Misschien had Goor iets minder kunnen snuiven en delen. Dat was voor Nederland beter geweest en had Peter R. Dan nog geleefd.

  2
  2
 2. Umfufu zegt:

  “……. we werden vaak met elkaar vergeleken qua uiterlijk ………”

  ????????????????????????????????????????????????????????????

  9
  0
 3. Umfufu zegt:

  Toch vind ik het bizar dat een van de meest bekende (notoire) grootverbruikers van het poeder wat de drugscriminatiteit (en wellicht indirect de aanslagen in Nederland) aan de gang houdt, zo’n verdriet heeft.
  Let wel, ik vind is mening is vvmu.

  5
  1
 4. Odeklonje zegt:

  Hij is niet de enige. Aandachtsmevrouw Glennis G. heeft een ode opgenomen, wil er ook nog een graantje van meepikken, want de een z’n dood…..

  5
  0
 5. Jezulthetmaarhebben zegt:

  Grote praatjes over rechtvaardigheid en dan willen vertrekken naar een land waar dat met voeten wordt getreden. Droevig figuur die Goor. Totaal verknipt en de weg kwijt.

  7
  0
 6. Mace84 zegt:

  Kan kloppen dat ie er vaak mee vergeleken is, ik som even op:
  – ook een irritant figuur
  – ook een irritante zeikstem
  – ook aandachtsgeil
  – ook overal over mee willen lullen

  6
  1
 7. Barry Pooter zegt:

  Kijk deze idioot schijt ook onzin. Waarom zit die verrekte aandachtshoer niet in Dubai? Geef hem een ticket to the tropics zonder eten en water. Free Toto!!!.

  3
  0
 8. Dirty Harrie zegt:

  Die Gordin begint steeds meer op Der Alte te lijken en die viert zijn verjaardagen ook al een tijdje niet meer. Dus daar kun je Gordin dan wel weer mee vergelijken. Het is wat ver gezocht maar Gordin woont dan ook helemaal aan de andere kant van de wereld. Waar ze helaas ook internet hebben.

  1
  0
 9. Zo is het ook zegt:

  Deze Relnicht heeft nog 2 jaar een contract bij Sjonnie Mol..dusse die zal je nog regelmatig zien. En als het weer aankomt met Geer kan het nog even door gaan. Moge God zelf hier een stokje voor steken aub. Misschien kan ie wel 40 zweepslagen krijgen in arabierenland vanwege zn voorkeur voor de mannelijke bruine st*r oid.

  0
  0
 10. Dion G. zegt:

  Peter R. neemt in Carré in stijl afscheid van ons en dan moeten wij iets doen met potten en pannen. Ongepast. Doe sowieso niet zoveel met potten en op potten slaan zal ook niet veel veranderen. Heb het thuis al druk genoeg. Weer een slecht idee van Gordon. Hij deugt niet.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.