Uit eerste hand

Gordon flopt doorrrrrrr

Gordon

Het is toch niet te geloven wat een koekenbakker die Gordon is. Schreven we al wat eerder dat 5 tegen 5 niemand blij kan maken en dat hij nu zijn geluk in België gaat beproeven omdat wij wel klaar met hem zijn heeft ie toch weer een flop te pakken. SBS kort The Cube met een half uur in naar een uur waardeloze televisie. Maar aan Goor ligt het niet hoor. “Het is zo’n leuk programma. Het verdient zoveel meer kijkers, want de kijkcijfers vallen echt tegen.”

Ja, het ligt niet aan het programma of de presentator. Het ligt aan ons, de niet-kijkers. Ik denk dat John de Mol zich nog weleens achter de oren krabt. Hij betaalt de bipolaire cokejunk een godsvermogen, maar alles wat de middelmatige zanger aanraakt verandert in poep. De flops van de laatste tijd: Gordon in Wonderland, Dat Verzin Je Niet, 5 tegen 5, Mars Tegen Venus, DanceSing, De Gordon tegen Dino Show, Hit The Road, 100 Jaar Jong, The Cube en Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd. Het is allemaal driewerf ruk waar niemand naar kijkt.

Talpa

De Mol heeft Roddelpraat er ooit uitgegooid terwijl wij betere cijfers scoren op Youtube dan Gordon op de telvisie op prime time. We kunnen dus zeggen dat ome John een foutje heeft gemaakt. Maar we zijn de lulligste niet. Bel ons op en doe een prachtig aanbod, dan zullen wij eens een hit voor je maken op die campingzender.

Nog geen reacties