Gordon dacht dat ie doodging, de meeste mensen hopen het

Wat een ongelofelijke aansteller is die bipolaire cokejunk toch. Het kind heeft suikerziekte. Nou grutjes, dat hebben er wel meer. Maar zoals dat gaat bij BN’ertjes en al helemaal bij een aandachtshoer als Goor, is het bij hem net ff allemaal erger dan bij anderen. Hij dacht nu weer dat ie doodging. Wij dachten dat ie naar Dubai ging en zou opzouten met zijn eeuwige gejank.

Met zijn nieuwe toyboy ging ie naar Italië en daar kreeg ie een hyper. No big deal voor een diabeet zou je zeggen. Dat is namelijk part of the deal. Maar nee hoor, die jankbal ging weer bijna dood. “Ik heb vorige week een hyper gekregen tijdens mijn vakantie. Zo eng. Dat is zo’n hoge suikerspiegel… Ik ben diabeet. En dat gaat zo snel. Het is net of je doodgaat. Ja. Dan gaat je hart zó tekeer dat je echt elk moment een hartstilstand kan krijgen. Dat is echt zo eng.”

Dat is dus totaal niet waar anders zouden er geen 110.000 mensen in ons land diabetes 1 hebben, maar in hun kist liggen. “Ik heb een paar keer situaties meegemaakt… Als je diabetes hebt, dan maak je dat heel vaak mee. Dat je denk van: het kan nu afgelopen zijn. Het afgelopen jaar heb ik het zeker zes keer gehad. Dat is doodeng. En het kan zomaar voorbij zijn, hè schat? Carpe f*cking diem.”

Laat ons bidden dat het zomaar opeens voorbij is. Godskanone.

27 reacties op “Gordon dacht dat ie doodging, de meeste mensen hopen het

 1. Co Jenevo zegt:

  Qua ziektes ben ik een mentale psychopaat.
  Ik rook, dus geloof ik niet in k*nker.
  Ik leef gewoon, want ik geloof niet in corona.
  Mijn laatste mantra; Ik ben pas ziek als ‘t niet fijn is om in bed te liggen.
  Ben de afgelopen 20 jaar nog nooit 1 dag ziek geweest.

  8
  3
 2. Dwight zegt:

  Hij blijft maar de aandacht zoeken op een klinisch ziekelijke manier, het lijkt wel een stoornis. Probeer nou eens met prestaties of verrichtingen in het nieuws te komen, Goor.

  9
  0
 3. Henrie Keizer zegt:

  Goed nieuws en slecht nieuws dus. Het goede nieuws is dat dit multitalent creperend het einde nadert. Het slechte nieuws is dat ons multitalent nog niet gecrepeerd is en nog steeds de Haagse poep aanstampt.

  0
  0
 4. Trotse mama van Jeffrey zegt:

  Een maand geleden werd Jefferey thuis nog altijd in de kinderstoel aan tafel gezet maar bij meneer Heukeneut kan ons zoonlief tijdens het eten nu dus al op een grotemensenstoel zitten. We zijn zo trots op onze zoon en blij dat meneer Heukenoot met al zijn Pestcodeloterijshowervaring onze zoon van onderen neemt. We hadden eerst nog twijfels over de goede bedoelingen van meneer Heukeneut, maar inmiddels hebben we de rompertjes weggedaan en van die spannende overhempjes gekocht. De lastige knoopjes hebben we er ook voor hem afgehaald want dat is nog net te vroeg. De tijd van zelfs knoopjes dichtdoen komt ooit nog wel eens. De Wakasi bruine babyolie geeft het nog net dat extra tintje aan ons wonderkindje. Duimpje omhoog voor meneer Heukenoot.

  0
  0
 5. Grommerts & co zegt:

  Meneer Heukenoot is recent ook bij ons binnengebracht met een hyper. Helemaal volgescheten en de huidschilvers lieten al aan alle kanten los. Het was een race tegen de klok. Uit voorzorg moesten we het gebit uit doen want hij bleef zelfs in die conditie maar slikkende bewegingen maken. Waarschijnlijk een reflex als hij het einde voelt naderen. Het gebit verwijderen viel niet mee want dat gebit plakte van het vele zaad flink aan het gehemelte. De lucht die na het verwijderen vrij kwam heb ik in mijn lange carriere op intensive care nog nooit geroken. Heukenoot’s ingeslikte tong konden we niet via de mond uit de keel halen. Hij bleef maar slikken. Gelukkig konden we via de bloedende wratterige anus de tong uit de keel drukken en fixeren. Was een mooi klusje voor de co-assistent in opleiding dat vergeleken kan worden met de traangas-proef van commandos in opleiding. Als je dat doorstaat dan ben je meer dan klasr voor het vak. Hij kon de tong toch nog bereiken toen hij al bijna tot aan zijn schouder in de anus van Heukenoot zat. De dokter heeft hem tot aan de endeldarm bij de hand genomen. We zagen tot onze verbazing een glimlach op het gezicht verschijnen van Heukeroth. We hebben bij een andere man die op de televisie komt de wenkbrauwen zien fronsen toen we met een vinger naar binnen wilden. Hij was daarna twee weken niet te zien in het voetbalprogramma. Overigens hebben we de in de endeldarm gevonden speeltjes terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar Toto. Wij bieden onze oprechte excuses aan dat we dit zinloze leven weer eens hebben verlengd maar de bankierseed verplicht ons de hypotheek te betalen. Die eed hebben we afgelegd op het leven van alle kinderen die we liefhebben. Het enige pleziertje dat we in ons vreselijke bestaan van de laatste anderhalf jaar hebben.

  1
  0
 6. Dromer zegt:

  Wat zou het heerlijk zijn als Gordon langzaam ontmanteld zou worden. Door suiker. Eerst een teen-amputatie, dan een voet, dan 2 voeten, dan een been, dan 2 benen, 2 armen… Er blijft dan een dikke runderkop over met een varkenslijf. Maar ja… Dromen zijn bedrog.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.