Uit eerste hand

Gordon dacht dat ie doodging, de meeste mensen hopen het

Vies: Gordon heeft alwéér een nieuwe toyboy

Wat een ongelofelijke aansteller is die bipolaire cokejunk toch. Het kind heeft suikerziekte. Nou grutjes, dat hebben er wel meer. Maar zoals dat gaat bij BN’ertjes en al helemaal bij een aandachtshoer als Goor, is het bij hem net ff allemaal erger dan bij anderen. Hij dacht nu weer dat ie doodging. Wij dachten dat ie naar Dubai ging en zou opzouten met zijn eeuwige gejank.

Met zijn nieuwe toyboy ging ie naar Italië en daar kreeg ie een hyper. No big deal voor een diabeet zou je zeggen. Dat is namelijk part of the deal. Maar nee hoor, die jankbal ging weer bijna dood. “Ik heb vorige week een hyper gekregen tijdens mijn vakantie. Zo eng. Dat is zo’n hoge suikerspiegel… Ik ben diabeet. En dat gaat zo snel. Het is net of je doodgaat. Ja. Dan gaat je hart zó tekeer dat je echt elk moment een hartstilstand kan krijgen. Dat is echt zo eng.”

Dat is dus totaal niet waar anders zouden er geen 110.000 mensen in ons land diabetes 1 hebben, maar in hun kist liggen. “Ik heb een paar keer situaties meegemaakt… Als je diabetes hebt, dan maak je dat heel vaak mee. Dat je denk van: het kan nu afgelopen zijn. Het afgelopen jaar heb ik het zeker zes keer gehad. Dat is doodeng. En het kan zomaar voorbij zijn, hè schat? Carpe f*cking diem.”

Laat ons bidden dat het zomaar opeens voorbij is. Godskanone.

Nog geen reacties