Televisie

Gordon begint het jaar met een cosmetische ingreep

Gordon begint het jaar met een cosmetische ingreep

De man die we nooit meer zien tegenkomen op Instagram, omdat hij er helemaal klaar mee was is toch weer op het platform. Wow! Dit had echt niemand verwacht. Gordon begint het jaar met een cosmetische ingreep en gaat niet voor ‘gelukkig nieuw jaar’, maar ‘gelukkig nieuw haar’. Wat is hij toch grappig.

Gordon begint het jaar met een cosmetische ingreep

Wat blijkt nu? Dennis Schouten en Gordon hebben wel twee dingen met elkaar gemeen: ze vallen op mannen én hebben allebei wat extra haar laten inbrengen. Gordon post namelijk zojuist op Instagram dat hij het nieuwe jaar gaat beginnen met nieuw haar op z’n kop. Waar hij vroeger een bos met krullen had, zit er nu nauwelijks nog iets op het bolletje. Daar heeft hij iets aan gedaan.

‘Gelukkig nieuw haar!’

Bij zijn post schrijft Gordon: “Happy new hair! Gelukkig nieuw haar allemaal! Bijna het einde van dit klote jaar en aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik laat ik mn haar dan ook maar een beurt geven zodat we fris en fruitig een nieuw begin kunnen maken van dit 55ste levensjaar.” Persoonlijk schrok ik hier ontzettend van, omdat hij schijnbaar jonger is dan ik dacht. De man is pas 55 jaar, maar ziet eruit alsof hij al tegen de 70 aanloopt.

Wijze praat van Goor

Hij kondigt ook weer iets spectaculairs aan: “Ik begin met een wereldreis en dan zien we wel weer verder.” Leuk, leuk, leuk. Natuurlijk heeft hij ook nog een andere hoop: “Ik hoop dat dit jaar de mensen weer wat aardiger en liever kunnen worden naar elkaar toe. Gun elkaar het beste en probeer een zo goed mogelijk mens te zijn. Verbind ipv verbreek en hou vast aan eigen waardes en laat iedereen in zijn of haar waarde dan komen we een heel eind.” De bipolaire cokejunk heeft gesproken.

De beste wensen voor 2023

Verder sluit hij zijn post af met de beste wensen voor zijn volgers. Ook de beste wensen voor jou, Goor! Onze grote vriend. We zijn nu al benieuwd wat 2023 voor jou in petto gaat hebben. Volgens transformer Louisa krijg je een nieuwe liefde. Zou dat niet even prachtig zijn?

View post on Instagram
 

Nog geen reacties