Uit eerste hand

Goede vriend Willem Oltmans gelooft niks van Rogier Smit: ‘hij wil geld’

Goede vriend Willem Oltmans gelooft niks van Rogier Smit: 'hij wil geld'

Goede vriend Willem Oltmans gelooft niks van Rogier Smit. Hij denkt zelfs dat Rogier gewoon op zoek is naar geld en daarom nu beweert dat Willem zijn biologische vader is. Verschillende mensen, die dicht op de situatie staan, geloven helemaal niets van de beweringen die Rogier doet.

Heel erg veel aandacht nodig

Onze grote vriend Rogier lijkt vooral heel erg veel aandacht nodig te hebben, want het verhaal over ‘zijn biologische vader’ Willem Oltmans wordt van alle kanten neergehaald. Niemand lijkt het te geloven. Zelf zei Rogier dat zijn moeder Joke had verteld dat Willem zijn biologische vader is, maar Joke zegt op haar beurt überhaupt geen contact te hebben met Rogier.

‘Ik denk dat het schreeuwen om aandacht is’

Dat is natuurlijk een bijzonder verhaal, want wie spreekt dan de waarheid? Wij kennen moeder Joke niet, maar we weten in ieder geval wel dat Rogier een onbetrouwbare junk is. We hebben dus lichte vermoedens. Ex Frank Jansen gaf eerder al eens aan in weekblad Party: “Als je die moeder van Rogier kent… Ik kan me totáál niet voorstellen dat Rogiers moeder op die meneer Oltmans is gedoken. En andersom ook niet!” Hij durft zelfs nog iets verder te gaan in zijn beweringen: “Die Oltmans-affaire, dat verzint Rogier vast allemaal. Ik denk dat het schreeuwen om aandacht is.”

Goede vriend Willem Oltmans gelooft niks van Rogier Smit

Naast ex Frank Jansen, heeft ook Bart Spring in ‘t Veld (die ooit een goede vriend van Willem was) verklaard aan Party dat hij er niets van geloofd. “Ik heb van Willem Oltmans nooit iets gehoord over een zoon”, verklaard Bart. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat hij het nooit verteld heeft, maar praktisch gezien lijkt het Bart ook vrij onlogisch. “Willem zat jarenlang in Indonesië, maar woonde ook in Amerika en Zuid-Afrika. Hij was volgens mij verdomd weinig in Nederland”, aldus Bart. Tja… In theorie heb je één raak schot nodig, maar het wordt inderdaad wel wat onwaarschijnlijk.

‘Hij probeert op deze manier aan geld te komen’

Bart hoopt dat een DNA-test mogelijk is die voor eens en voor altijd kan bewijzen wat de waarheid is. “Want je moet niet over mijn goede vriend Oltmans roepen dat je zijn zoon bent, terwijl ik je niet ken! Mócht het waar zijn, dan kun je je afvragen waarom Rogier er niet eerder mee is gekomen. Misschien nu zijn luxeleventje door de scheiding met Frank voorbij is, probeert hij op een andere manier aan veel geld te komen. En Oltmans had flink wat centen”, aldus Bart. Zelf denken wij ook dat Rogier gewoon geld en aandacht nodig heeft en dat dit zijn troef is om dat (hopelijk) te bereiken. Eigenlijk is het allemaal vooral erg sneu.

Nog geen reacties