Godsammekrake! Familievlog The Movie

Het is toch werkelijk om te janken. Er komt een Belinga Bioscoop Film, zoals ze het zelf aankondigen. Dat bioscoopfilm 1 woord is doet er blijkbaar niet toe daar. Enfin, weer zo’n aandachtshunkerende familie die al vaker aangekondigd hebben te stoppen met het uitmelken van hun kinderen. Donder toch een end op met dat misbruik van je eigen nageslacht.

En maar blij doen met z’n allen. En als de camera uitgaat zit iedereen verdrietig op zijn kamertje te hopen dat het ophoudt.

14 reacties op “Godsammekrake! Familievlog The Movie

  • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

   TVOH gokt op DOORSTART / PUBLIEKE OPINIE IS TEGEN

   Advocaat Sébas Diekstra vindt alle stilte rondom het seksschandaal van de talpa-mensen zorgelijk en hij vindt het alarmerend dat nog steeds niet iedereen is gesproken over alle gore praktijken die plaatsvonden in de coulissen van het programma.

   Advocaat Diekstra van Diekstra Van der Laan Advocaten uit Leiden
   doelt natuurlijk op de dickpics, de graaiende handjes, de vermeende verkrachting en aanranding die genoemd zijn in het onderzoek en de minderjarigen die niet in een veilige omgeving konden bewegen. Afschuwelijke dingen allemaal.

   Dat Linda de Mol weer groots de publiciteit zoekt en nu Chantal Janzen weer een doorstart aankondigt van the Voice zonder dat er sprake is van een grondig onderzoek naar de misstanden en zonder dat de verantwoordelijken door het OM aan de tand zijn gevoeld getuigt wel van erg weinig respect voor de getraumatiseerde slachtoffertjes en hun families.

   Onbegrijpelijk dat Janzen en de Mol,, eens het geweten van de natie, zo weinig compassie tonen met de getraumatiseerde slachtoffertjes van het jarenlange misbruik bij TVOH. Macht corrumpeert, dat blijkt wel weer. Ongelofelijk.

   De advocaat van Diekstra Van der Laan Advocaten uit Leiden
   die meerdere getraumatiseerde slachtoffertjes van de gevallen sterren Marco, Vieze Jeroentje, Ali B. en verscheidene andere predatoren van The Voice of Holland heeft voorbij zien komen had afgelopen weekend al een onderzoekje willen starten nadat Chantal Janzen uitspraken deed dat TVOH zou kunnen terugkeren op tv.

   Dit leverde meteen in den lande al zoveel vragen en verbazing op dat eigenlijk gedacht werd aan een vervroegde 1-aprilgrap. Weliswaar een heel smakeloze vervroegde aprilgrap, maar stiekem hoop je dat zoiets niet waar is.
   Woede woedde alom.

   In een interview met een slecht bekeken roddelrubriekje op een slecht bekeken tv-zender zegt de advocaat uit Leiden het volgende:
   “Van terugkomen zou geen sprake mogen zijn zolang er nog geen grondig onderzoek is verricht naar de misstanden.”

   Opsommend:
   "Al deze ontwikkelingen staan in schril contrast met eerdere publicaties van de opdrachtgevers en verantwoordelijken bij de producerende partijen van TVOH.
   Zo zei ITV onlangs in samenspraak met John de Mol dat op basis van de aantijgingen direct contact is opgenomen met de producenten en alle betrokkenen en dat er in overleg is besloten dat ITV onmiddellijk een zorgvuldig, onafhankelijk onderzoek zal initiëren."

   Dat klonk toen heel erg goed en uiterst hoopgevend.

   Ook zeiden ze met gefronste wenkbrauwen en een serieuze blik in de ogen:
   "We nemen dit uitermate serieus. Deelnemers, medewerkers, iedereen moet in alle veiligheid kunnen werken. Daarin is geen ruimte voor interpretatie. Prioriteit is nu om de feiten op tafel te krijgen."

   Nu de media-aandacht weer een beetje weggeëbd is door de oorlog in Oekraïne, en nu Jeroen Rietbergen klaar is met z'n cursus 'Omgaan met de wensen van m'n Kleine Johannes' vinden alle betrokkenen dat het wel weer tijd is om door te pakken.

   Van enige prioriteit om de feiten nu nog op tafel te krijgen is allengs geen sprake meer. Iedereen is het gemekker van de getraumatiseerde slachtoffertjes meer dan beu!
   "Als het zo moet dan zoeken we wel een paar nieuwe kandidaten die niet zo klagen. Met deze getraumatiseerde slachtoffertjes wil verder niemand nog iets te maken hebben. Noteer nog even dat we echt heel veel geld en man-uren hebben gestoken in deze nietsnutten die ons nu dus alleen maar ellende en kopzorgen opleveren."

   Uit anonieme bron tekenden we de volgende spijtbetuiging op:
   "Het gezeur heeft nu wel weer lang genoeg geduurd. Iedereen heeft boete gedaan en spijt betuigd. Voor ons is het óók moeilijk. Maar we willen nu het liefst alles achter ons laten en het vergeten, we willen nu vooral focussen en lekker doorgaan met veel geld verdienen. Daar moet ook begrip voor zijn."

   Vandaar dat de advocaat Dijkstra er blijkbaar nog niet van overtuigd is dat werkelijk alle slachtoffers gehoord zijn, haastige spoed is zelden goed.

   Het recente optreden van Linda de Mol met haar Oekraïense oorlogsslachtoffertjes wordt dan ook algemeen bestempeld als een schaamteloze poging de algemene eerbaarheid aan te randen. Ondanks de pogingen van sbs-buklaaf Evert Santegoeds alles te ontkennen wijzen alle signalen in die richting:
   '….het is niets anders dan een hink-stap-sprong naar een algemene rehabilitatie van alle daders zonder enige vorm van straf of vervolging. Onbegrijpelijk…'

   Tot besluit zegt de bron:
   "Het lijkt erop dat ze ermee wegkomen en dat betreurt iedereen ten zeerste. Vier maanden is natuurlijk een best lange tijd om boete te doen. Maar gezien de publieke opinie doen ze er goed aan pas eind april weer door te pakken. Dan gaat de Nederlander op vakantie en zijn ze dit grote misbruikschandaal weer vergeten."

   Tot die tijd zullen we de ontwikkelingen op de voet volgen.

   17
   5
   • Cheryl Broekhoven zegt:

    Schandalig.
    Echt schandalig als ze er zo mee weg komen en het zou me niets verbazen als dit het plan is.

    Wat doet Tim Hofmann daar nou aan?
    Die laat ze toch niet wegkomen met die vuile praktijken?

    9
    0
  • Die rooie nazi van dumpert zegt:

   Ik zit al drie dagen te wachten op mn burger! Geloof deze ‘bezorgde’ burger niet mensen, zal wel weer een nieuwe oplichtingstruuk zijn van een of andere mocro-tuig!

   2
   3
  • Bernhard von Bühren zegt:

   Ik heb medelijden met je.
   Ik heb al drie dagen trek in spareribs.
   In drie dagen nog steeds geen wildzwijntje voor de wielen gehad.
   Zegt m’n vrouw: ‘zal ik wat schouderstuk uit de vriezer halen of ga je voor het donker nog een stukje die het bos rijden?’

   Mijn vrouw en ik begrijpen elkaar.
   Vanavond rijd ik een zwijntje tot moes.

   6
   0
 1. Gosslip_88 zegt:

  Aandachtzoekende kindermishandelaars. Zou verboden moeten worden. De hele dag jezelf etaleren tot daar aan toe, en ook geen reet aan, maar je kinderen? Waar zijn je normen en waarden?

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.