Dieptepunt in familievloggen bereikt

Jipp Heldoorn


“Lekker ff kakken met een zakkie chips.” Je maakt een foto van je dochter die zit te poepen en denkt bij jezelf dat het wel leuk is om met de wereld te delen. Om het maar een beetje netjes te houden maak je de onderkant van je kind wazig zodat haar naaktheid niet te zien is. En dan denk je dat je lekker bezig bent. Mijn hemel.

Over een paar jaar zal er heus wel wetgeving komen over het uitventen van je kinderen in vlogs en ander geleuter op internet. Koters die de hele dag worden geconfronteerd met ouders die roepen dat ze mee moeten doen of leuk spontaan kijken naar de camera. Het is moderne kindermishandeling. Ook deze Jipp Heldoorn is een zogenaamde moederinfluencer en Jipp (met dubbel p) toont haar dochter die zit te kakken met een zakje chips. Wat een armoe.

UPDATE: Ze heeft de “Lekker ff kakken met een zakkie chips” verwijderd. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

https://www.instagram.com/p/CbI5p4AgaoC/?utm_medium=copy_link
WhatsApp Image 2022 03 16 at 2.14.44 PM

19 reacties op “Dieptepunt in familievloggen bereikt

 1. Ronald Doorntrop zegt:

  Er moet een wet komen die het exposen van de medemens strafbaar maakt. En die niet verjaart.

  Alle ouders die hun kinderen op deze wijze op het internet slingeren kunnen dan op termijn een fikse schadeclaim verwachten van hun eigen kroost.

  Het is toch schandalig dat dit arme kindje Jipp voor altijd en eeuwig met deze foto geconfronteerd zal worden. Bij haar studentenclub, later als ze solliciteert voor de functie CEO van een internationaal levensmiddelenconcern of wanneer ze partijleider wil worden van D666.

  Ouders van Nederland, als de toekomst van uw kind u lief is, stop met dit soort foto’s.
  Als u zelf niet al pissend en boutend met de broek op de knieën gefotografeerd en gepubliceerd wil worden, doe het dan ook niet met uw kind.

  41
  0
  • Dirk III zegt:

   Ik haat het als ik zit te schijten dat ze dan de toiletdeur open trekt om een foto te maken voor de familie-app.

   20
   0
  • Paul G. zegt:

   Ik haat het als ik de buurvrouw aan het nemen ben en ik wordt gefilmd door een verborgen camera.
   Daarom doe ik altijd een bruine papieren zak over haar hoofd, dan heeft ze nooit bewijsmateriaal.

   8
   0
  • Osamab zegt:

   Als je een foto van een kleuter op de wc al ziet als iets sexueels dan ben je ofwel niet goed bij je hoofd of je bent opgegroeid in een islamschaamtecultuur.

   9
   5
  • Timmy zegt:

   Sponsoren en ouders gaan we nog zat ik de rechtzaal zien. En hopelijk zij de kinderbescherming. Je moeder die je privacy schendt. En jong geleerd is oud gedaan. Geniaal schijten terwijl je eet. Super efficiënt.
   En als reactie op jou. Wat wij ons niet kunnen voorstellen is geen beperking voor een ander. Pedos bestaan. Poep en plas fetisches bestaan. Dat wij daar niet opgewonden van raken zegt helaas weinig. De meest vreemde en zieke zaken buiten mijn voorstellingsvermogen diens bestaan ik niet kan ontkennen.

   2
   1
  • Expediteur Originale zegt:

   Tehring Timmy. Lees nou ff je rommeltje nog een keertje door voordat je op verzenden drukt. Het is wéér een baggerstukje waar geen touw aan vast te knopen valt.

   Probeer het nog eens, en nu in twaalf woorden…

   4
   1
 2. Allochtoon zegt:

  Roddelpraat video’s graag als backup op Rumble.com zetten. Je weet maar nooit met het deugcancelen

  4
  0
 3. Twan zegt:

  Nou neem dan ook gelijk die familie Bellinga onder de loep. Konijnen die half mishandeld worden, kinderen die ziek zijn moeten op beeld en dan heb ik het niet eens over de moeder die denk dat ze een Hollywood ster is en alles aan doet om in beeld te komen met liedjes enz enz

  7
  0
 4. Hans Worst zegt:

  verbied gewoon heel dat familie vloggen het is gewoon prostitueren van je kinderen om er zelf rijker van te worden

  3
  0
 5. mo zonder banjo zegt:

  walgelijk. echt walgelijk. waardeloze ‘moeders’.

  jeugdzorg zou bij dit soort malloten direct moeten ingrijpen en instragram zou direct het account moeten verwijderen bij deze walgelijke praktijken.
  mensen die fan zijn mogen een afspraak maken bij het pieterbaancentrum voor een paar testjes want zij houden deze zieke shit in stand door te kirren van genot.
  gatverdamme!

  1
  0

Reacties zijn gesloten.