Glimworm zoekt sponsors

robbert-glimworm

De een zijn dood is de ander zijn brood. Robje Rodenburg is opeens kanshebber voor de Televizier-ring nu Roddelpraat onrechtmatig uit de strijd is gehaald. De Glimworm is gelijk opzoek naar sponsors, al verpakt ie het leuk in een soort vraag omdat hij zich “aan het oriënteren is”.

Is er iemand die die bende verkoopt en de Glimworm als boegbeeld wil? DM hem.

20 reacties op “Glimworm zoekt sponsors

 1. Dwight Power zegt:

  Bij gevarieerde voeding zijn helemaal geen supplementen nodig! Pure geldklopperij. Typisch dat dan weer juist de die vieze glimworm graag mensen rotzooi wil verkopen puur en alleen om er zelf rijker van te worden.
  Adviseer mensen vers voedsel te eten en liefst lokaal verbouwd/gehouden, en zoek een echte baan nare natte nicht die je er bent!

  20
  0
   • Dr. Eric Berg zegt:

    Glimworm heeft het over een dieet/afvallen. Supplementen zijn leuk als je aan krachttraining doet, maar als je het over afvallen hebt en een dieet dan gaat het allemaal om insuline en vasten. Ik kan aanraden om op Youtube video’s van Dr. Eric berg te bekijken hierover. Hij kan je er alles over vertellen.

    3
    0
    • Co Jenevo zegt:

     Eens. De gezondste manier voor ’t lichaam is elke dag minimaal 14 uur vasten. Wil je afvallen dan verleng je de vastperiode.
     Belangrijk is wel de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen.
     Ben zo van 87 naar 71 kg gegaan. Was beetje te veel van het goede, ben 1,83m. Ben nu op gezonde manier, zonder extra vetinname weer op 79 kg. Maar blijf wel standaard minimaal 13 uur vasten, puur voor de overige lichamelijke voordelen.

     1
     0
 2. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Robbert Rodenburg oftewel Glimworm wat een verschrikkelijke ijdeltuit. Die denkt ook dat hij het gelijk van de wereld heeft. Stelt geen klote voor die jongen. Als hij de televizier wint betekend dit alleen dat heel dat televizier geen reet voorstelt.

  Die jongen vind zichzelf zo bijzonder. Hij heeft echt het idee dat hij geweldig bezig is. Terwijl het allemaal geen klote voorstelt en zijn concept niet om aan te zien is. Hopelijk stand de carrière van deze jongen snel.

  6
  0
 3. Crematorium niet tevreden geld terug zegt:

  Als voorbeeld van een snelle schone verbranding.
  We serveren gratis cake aan de nabestaanden van glimworm
  Goede deal
  Bel gauw gladjanus

  1
  1
 4. Francois de Bakker zegt:

  Het is dun gezaaid maar wellicht het ouwe zaad van Goor. Kan het moment niet afwachten dat die sukkel daarop zit te kauwen. Wat is die glimworm dom. Kan nog geen vijfletterwoord spellen.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.