Glimworm komt weer met Open Kaart en nog iets

Kijk hem blij zijn. Helemaal in de wolken met zijn Daan Banaan en een andere gozer. Robbert komt namelijk met het vijfde seizoen van Doorgestoken Kaart. Het interviewprogramma waar iedereen alle vragen reeds weet. Maar er komt meer. Wat het is weten we ook niet, maar Rodenburg is er enthousiast over.

“…binnenkort gaan we beginnen aan het vijfde seizoen! (Zin in!) MAAR! We zijn dit weekend begonnen met het filmen van een NIEUW format, waar ik echt heel enthousiast over ben, ik kan niet wachten om het binnenkort met jullie te delen!’

17 reacties op “Glimworm komt weer met Open Kaart en nog iets

 1. Jan Smegma zegt:

  In plaats van een artikel over deze pisvlek zou het jullie sieren aandacht te besteden aan het nieuws over de instortende persvrijheid in deze bananenmonarchie; het zal niet lang meer duren voordat ook jullie aan de beurt zijn als er niet snel wat verandert.

  22
  2
  • Jan Dijkgraaf zegt:

   Maak je geen zorgen beste Jan, ik heb vernomen na mijn briefje aan Ilja Leonard Pfeijffer, dat er in de nacht van 4 op 5 mei een linkse slachting gaat plaatsvinden.

   6
   0
  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   In feite heeft Jan hier natuurlijk al lang last van. Het ontnemen van (reclame) inkomsten is een indirecte manier van aantasting van de persvrijheid. Alleen journalisten met gewenste meningen kunnen een salaris verdienen en journalisten met ongewenste meningen zijn genoodzaakt een andere baan te zoeken. Nu is roddelpraat een soort riooljournalistiek; maar ook echte journalisten en opiniemakers hebben last van dit fenomeen.

   4
   2
 2. Renate van der Gijp zegt:

  Daan Banaan
  Komt aan, gaat staan
  Stopt iets geels in zn oor en roept
  Bert! Er zit een banaan in mijn oor!

  Daar zit Bertje dan lekker knus in Daans oor
  Onfijn voor zijn gehoor
  Roept bert opeens
  Niet in je oor in zit in je hol!

  Met mij gaat t trouwens verder prima. Bij 5 likes komt deel 2 van dit ongrijpbare spannende verhaal!

  4
  2
 3. Scooperdepoeper zegt:

  Scoooooooooooop. Uit eerste hand mensen. Glimworm en Grindtegel zijn met mekaar naar bed geweest na de open kaart uitzending.

  4
  0
 4. Rogier zegt:

  Misschien offtopic maar zou best een item willen zien waar jan en dennis de rubriek transformers nog een stap verder nemen. X-rated content waar Jan van brave huisvader in Trannyhunter verandert.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.