Televisie

Glennis Grace zet grote fout op haar been

Glennis Grace zet grote fout op haar been

Glennis Grace zet grote fout op haar been. En niet alleen omdat het een ontzettend lelijke tattoo is, maar vooral omdat er een spelfout in zit. Lag dit in de lijn der verwachting? Oh, ja, zeker. Wat verwacht je anders van valse zangeres Glenda?

Een nieuw plakplaatje

Onze grote vriendin en de valse zangeres Glennis Grace heeft weer een nieuw plakplaatje gescoord bij de plaatselijke kermisexploitant. Los van het feit dat het een afgrijselijk lelijk plaatje is, is het ook nog eens totaal verkeerd gespeld.

Glennis Grace zet grote fout op haar been

Ze heeft een Engelse tekst getatoeëerd: ‘People will love you and support you when it’s beneficial. I’ma forgive, I won’t forget, but i’ma dead the issue’. Allereerst dient ‘i’ altijd met een hoofdletter gespeld te worden, maar we hebben even opgezocht waar de tekst vandaan komt en daar is de spelling sowieso heel anders.

Drank en drugs

De tekst is namelijk afkomstig van een nummer van Nicki Minaj genaamd ‘Pills N Potions‘ en die hoort er als volgt uit te zien: ‘Yo, people’ll love you and support you when it’s beneficial. I’ma forgive, I won’t forget, but I’ma dead the issue’. Het is een nummer dat gaat over haar verslaving aan drank en drugs om met de dingen in het leven om te kunnen gaan.

Het is maar hoe je het interpreteerd

We mogen dus langzaam maar zeker concluderen dat Glennis haar drank en drugsgebruik op haar lijf heeft willen laten vereeuwigen. Super. Of ze heeft de tekst anders geïnterpreteerd en laat het slaan op een andere gebeurtenis uit haar leven. Alleen Glenda, het schijnt dat je teksten van nummers niet mag interpreteren. Dat hebben wij via de harde weg moeten leren.

Nog geen reacties