Glennis Grace reageert: ‘ik leg me neer bij de uitspraak’

Glennis Grace reageert

De valse zangeres heeft net te horen gekregen dat ze een taakstraf van 200 uur heeft ontvangen. Glennis Grace reageert op de taakstraf. We hebben het korte, maar krachtige interview bijgevoegd.

‘Medewerkers hadden geen schijn van kans’

Haar vonnis is zojuist uitgesproken door de rechtbank. Het is uitgekomen op een taakstraf van 200 uur. De supermarktmedewerkers “hadden geen schijn van kans en hebben pijn geleden”, sprak de rechtbank. De straf die ze nu opgelegd heeft gekregen is volgens hen daarom geheel terecht. Glennis reageert op de uitspraak.

Glennis Grace reageert

Buiten de rechtszaal wordt haar meteen de microfoon onder de lippen geschoven. En terecht. Haar eerste reactie is: “Ik leg me neer bij de uitspraak van de rechter: 200 uur taakstraf. Ik ga niet in hoger beroep en ik hoop ooit nog een keer met de slachtoffers om de tafel te mogen zitten zodat we dit hopelijk samen kunnen afsluiten.” Wat een prachtig ingestudeerd stukje tekst.

‘Blij dat het nu voorbij is’

Een verslaggever vraagt: “Ben je opgelucht nu? Of is het meer dat je teleurgesteld bent?” Glenda reageert hierop met: “Wat ik al eerder zei: ik ben gewoon blij dat het nu voorbij is. Er valt wel iets van m’n schouders af. Ik accepteer alles wat mij is verteld. Hopelijk kan ik gewoon weer door nu.” Ja, je kan niet heel veel anders, hè? In hoger beroep gaan zou een beetje stom zijn.

Wanneer haar gevraagd wordt of ze spijt heeft, antwoordt ze: “Tuurlijk. Zeker.” Misschien dat ze met een carrière als actrice verder zou komen dan wanneer ze zingt, want ze lijkt bijna in tranen uit te barsten. En dat terwijl zij, net zo goed als wij, weet dat wat ze heeft gedaan echt wel heel erg is geweest.

Shownieuws