Relletjes

Dronken Floris Wyers rijdt auto kapot

Dronken Floris Wyers rijdt auto kapot

Oeps… Dronken Floris Wyers rijdt auto kapot. Eerlijk gezegd was het eerder nieuws geweest als hij niet in een dronken toestand een fout was begaan, maar dit is ook weer grappig om naar te kijken. De auto die hij kapot heeft gereden is een BMW 545e xdrive en kostte € 98.818,- in 2022. Dan mag je wel stellen dat je een baaldag hebt.

Dronken Floris Wyers rijdt auto kapot

Beste vriend Rick van het YouTube-kanaal en gelijknamige bedrijf ‘Stipt Polish Point’ repareert de auto in een video voor Floris. “Dit is dus een nieuwe auto, praktisch drie maanden oud. Hij rijdt in Amsterdam rond, is van een… mogen we toch wel stellen: bekende Nederlander”, begint Rick te vertellen. “Die uh… Nou, ja… Zes van de zeven dagen dronken is, denk ik. Hartstikke leuke vent. We hebben het natuurlijk over de auto van Floris Wyers!” Wow, is de auto van Floris ook al zes van de zeven dagen dronken?

Zelfs in de garage weet Floris het voor elkaar te krijgen om niet nuchter aan te komen, want hij kan niet eens een volwaardige zin uit z’n mond krijgen: “Ik heb een nieuwe BMW 545e gekoken… Uh… gekocht bedoel ik!” Rick reageert daar ook meteen op met: “Neem nog een slokje!” Ja, precies. God… Het gaat echt niet goed met die man, hè? “Ik heb nu alweer gezopen lijkt het. Gekocht, natuurlijk. En ik heb de zijkant eraf gereden. Ik heb een paar pitjes eraf gereden en iedere velg is aangetast. Er is een gat in een band ook nog.”

Valt de boel nog wel te repareren?

Rick maakt zich bijna zorgen over de reparatie: “Ja… Ik ga m’n best doen. Oprecht, zonder gein.” Ik zou me ook afvragen of het nog wel goed komt, maar ik ben eigenlijk nog meer benieuwd naar hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen. Wat doe je in godsnaam met je splinternieuwe BMW waardoor je het zo moet afleveren bij de garage? Het moge duidelijk zijn dat Floris weer veel te diep in het glaasje had gekeken. Leuk dat ze er zo eerlijk over zijn.

Aan het einde van de video heeft Rick het toch voor elkaar gekregen om de auto op te lappen. Hij heeft er wel een paar dagen voor nodig gehad en hoopt daarom ook dat Floris er nu wel weer zuinig op gaat zijn. Sorry, ‘weer’ is de verkeerde woordkeuze. We moeten het maar afwachten. Wel heeft deze man echt een probleem. Don’t drink and drive, kids!

Oh, ja… Mocht je zelf nog benieuwd zijn: hieronder kan je de hele video zien.

Watch on YouTube

Nog geen reacties