Uit eerste hand

Glennis Grace verkoopt shows uit in Nederland

Glennis Grace verkoopt shows uit in Nederland

Glennis Grace verkoopt shows uit in Nederland. Dat is zeker iets wat je ‘nieuws’ mag noemen, want na het geweldsincident in een Jumbo-filiaal vorig jaar werd de valse zangeres volledig gecanceld. Ze probeerden eerst nog kaarten te verkopen in België, maar dat lukte haar niet. Laten we ook even voorop stellen dat één show uit nog geen honderd mensen bestaat, dus laten we niet te hard van stapel lopen. Het lijkt meer op een grote poppenkast.

Nog geen honderd mensen

Denk nu trouwens niet dat ze honderden tickets heeft verkocht, want het gaat om een dinnershow in één of ander restaurant in Nieuwegein. Daar passen nog geen honderd mensen in. Maar goed, dat ze überhaupt al tickets verkoopt is nieuwswaardig. En dat niet alleen. De reacties op Facebook laten blijken dat mensen wel weer klaar zijn voor Glennis Grace. Daar komen we zometeen op terug.

Het restaurant in kwestie organiseert (zo lijkt het op Facebook) wel vaker dinnershows. Dit keer durfde deze horecagelegenheid het als enige in Nederland aan om Glenda te boeken. Inmiddels is het alweer een week geleden dat het restaurant op Facebook plaatste beide shows van Glennis Grace te hebben uitverkocht.

Glennis Grace verkoopt shows uit in Nederland

Op Facebook werd het bericht geplaatst: “Will’s presents: Dinner with Glennis Grace“. Binnen de kortste keren was het uitverkocht en moesten ze nog een dag bijboeken. Ook de tweede dag zit inmiddels helemaal vol. Het restaurant plaatst een nieuw bericht en schrijft erbij: “we zitten weer vol.” Is dit een prestatie? Nee, zeker niet.

Slecht toneelstuk

Onder de reacties op Facebook klinkt het: ‘Ongelofelijk hier had ik echt bij willen zijn!!!!’ en ‘Wauw wat gaaf erg jammer ik had ook echt willen komen’. Eerlijk gezegd lijkt het wel een toneelstuk om zogenaamd aan te tonen dat Glennis weer leeft. Daar trappen wij niet in. Het evenement beschikt over dertien tafels. Dat aantal tickets krijgt zelfs Dennis nog verkocht als hij daar een karaoke-act neerzet.

Nog geen reacties