Uit eerste hand

Gefeliciteerd met Jan Roos!

Gefeliciteerd met Jan Roos!

Vanuit de redactie van RoddelPraat: Gefeliciteerd met Jan Roos! Het is vandaag 27 januari en dat betekent dat onze grote ster deze dag een extra excuus heeft om zijn kop er wederom af te zuipen. Al heeft hij nog wel steeds last van zijn longontsteking, dus heel veel lol zal er vandaag niet in gaan zitten.

Gefeliciteerd met Jan Roos!

De man is vandaag jarig en we hebben niet gevraagd of we zijn leeftijd mogen benoemen, maar dat doen we natuurlijk wel, want zo zijn we. We zijn lekker transparant bij RoddelPraat. De oude big is alweer 46 jaar geworden. En dat zou je hem niet gegeven hebben. We dachten eigenlijk dat hij ouder was, maar zo zie je maar weer…

We zingen uit volle borst!

Met zijn bolle buik en dode rat op zijn hoofd heeft deze man veel levenservaring na alles wat hij heeft moeten doorstaan in zijn leven. Hij streed onder andere voor ‘Fat Lives Matter‘ en wat heeft deze man allemaal niet nog meer betekend voor de wereld? Eigenlijk vrij weinig… Maar speciaal voor Jan zingen we daarom uit volle borst. Onderaan het artikel kan je de muziek afspelen. Er zit zelfs tekst bij, maar die gaat voor sommigen over ons misschien iets te snel om te lezen. Voor de dames onder ons: geef die man een cadeautje en stuur een leuke dm!

Watch on YouTube

Nog geen reacties