Glennis Grace is op haar vingers getikt door het Rode Kruis

Glennis Grace rozen aanbidder

Glennis Grace reed met zeven auto’s, een aanhangwagen en een bus vol met spullen naar Ter Apel. Het zal volgeladen met knuffels, eten e.d. en dat viel in goede aarde. Maar Glennis Grace is op haar vingers getikt door het Rode Kruis.

Bij Shownieuws waren ze positief te spreken over de actie van Glennis, dus we kunnen stellen dat ze haar slaatje eruit geslagen heeft. Maar op andere kanalen werd er juist ook negatief over haar actie geschreven.

De zangeres werd namelijk wel op de vingers getikt door het Rode Kruis. Een medewerker van het Rode Kruis sprak haar boos aan op het moment dat Glennis daar met vuilniszakken aankwam in Ter Apel: “Ik ben hier al de hele week en jullie komen hier zonder het aan te kondigen. Dat is prima, maar je kan hier niet sorteren. De bedoelingen zijn supergoed, maar doe het alsjeblieft meer uit het zicht.”

Het zou zo zijn dat wannabe Whitney aankwam met allerlei spullen die zeker niet nodig waren en daarom juist voor veel troep hadden gezorgd wat ook weer opgeruimd moest worden. De bedoelingen waren goed (althans…), maar eigenlijk heeft ze hiermee alleen maar voor meer werk gezorgd. Oeps…

Glennis reageert zojuist zelf op alle reacties rondom haar actie en ze is niet blij met de media. Wel is ze blij met haar eigen actie en geeft aan dat de vluchtelingen in ieder geval blij waren:

51 reacties op “Glennis Grace is op haar vingers getikt door het Rode Kruis

 1. wortelvanhetkwaad zegt:

  Een paar asielzoekers die tijdelijk op Ter Apel verblijven hebben een inzamelingsactie gehouden ten behoeve van de slachtoffers van de Jumbo massacre in Amsterdam. Die gebeurtenis heeft ze erg aangegrepen.

  64
  2
 2. Janus Roos de barmhartige befbig🐷 zegt:

  Zijn er nog leuke moslimvrouwtjes die onder de sterrenhemel eens uitvoerig gebeft willen. Voor wat babyvoeding voor je blagen

  9
  9
  • Vlaflipje zegt:

   Ben ik de enige die zich de pleuris ergert wanneer dit soort wijven uit het niets ineens in het Engels gaan praten? Kan ze niet gewoon ergens stilletjes doodgaan?

   9
   1
 3. Jan Roos zegt:

  Ik heb een busje gehuurd en ga vanavond wat dames ophalen in Ter Apel, ‘noodhulp’ hihi. Joyce is een weekje weg met de kinderen dus vanavond proeven de dames mijn befaamde sliptongetje 😉

  7
  12
 4. Ramen Noedels zegt:

  Zure befbig Roos en z’n debiele kastheumeu Danny gepakt door alle afgezeken BN ers. Droog in de poepert! Hopelijk worden ze helemaal kapot genoit

  2
  9
 5. Jan de Koffiekan zegt:

  Het zijn vooral mannen die daar zitten Glennis. Gelukszoekers die hier komen om hun uitkering terug te sturen naar huis en voor zichzelf gaan roven.

  19
  1
 6. 🐱 zegt:

  Glennis, stuk chagrijn dat je er bent, wist je dat katten er niet van houden om opgepakt te worden? Je moet ze gewoon lekker aaien wanneer ze stilstaan.

  10
  1
 7. Joyce Prinsen het domme dikke konijn van Jan het 🐷 zegt:

  Ik wil 6 zwarte t shirts xxxxxll van Jan Doneren. Kun je met wat stokken grote groepstenten van maken

  4
  3
 8. Dirk van der Broek zegt:

  Glenda moet gewoon haar punani en pijpkunsten gratis aan de hitsige kansparels aanbieden vallen die geen vrouwen meer lastig dus win win!!

  18
  1
  • Dr. P. Nis zegt:

   Ik heb samen met mijn vriend en vader een 1:1 model geprint van haar bakkes. We passen er met zijn 3en tegelijk in. Zo veel werk aan 150 asielzoeker heeft ze niet.

   7
   0
   • Klein maar fijn zegt:

    Dat is ook niet best dat 3 man tergelijk passen lekker jo pik tikken om in een kunst smoelwerk te proppen. Wat cojona met mensen heeft gedaan weet ik niet maar je had ook kunnen bedenken dat jullie 3en klein geschapen zijn

    2
    0
  • Robert zegt:

   Ze geeft een shot out naar iedereen en geen moment denken laat ik ns me bek houden en niet in een programma gaan zitten als je iets goed doet kan dat ook uit je hart niet vanwege imago oppoetsen ,: daar trapt zelfs me hond niet in!

   0
   0
 9. Martel Muziekkamer zegt:

  Internationale afspraken zeggen niets over onze ‘zangers’ aan de uniegrenzen opstellen. Als ik jullie dictator had geweest…
  Ik ga altijd voor kwaliteit vriendjes en vriendinnetjes.

  1
  0
 10. Anoniem zegt:

  Gaat die domme trut het nog ff lekker aantrekkelijk maken voor al die gelukzoekers. Laat de situatie daar maar voor wat het is, schrikt het misschien nog anderen af.

  5
  0
 11. kappert zegt:

  tja ik pleeg al jaren fraude bij Philips met voorkennis tja,heb daar speciale rekening voor, dat wijf schreeuwt wat ja , zo werkt de wereld van succes nu eenmaal

  1
  0
 12. Geef je vader professionele thuiszorg zegt:

  Je hoopt dat het RK een paar flinke corrigerende tikken uitdeelt aan de pauper mevrouw maar ze hadden het waarschijnlijk druk met andere zaken.

  0
  0
 13. Mark Rutte zegt:

  Lukt er na al die jaren eindelijk iets en dan komt er een tokkie helemaal uit Amsterdam gereden om mijn fantastische Nederland kapot te maken. Waar doe je het nog voor?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.