Glennis Grace gebruikt Ter Apel voor positieve aandacht

Ook Glenda zegt sorry

Deze vrouw is al zo walgelijk als wat, maar als je denkt alles al gezien te hebben, weet ze er nog een schepje stront bovenop te doen: ze gebruikt Ter Apel voor positieve aandacht.

Eind oktober moet die nep Whitney verantwoording afleggen bij de rechtbank voor de geweldpleging bij de supermarkt. Maar nu gaat die tokkie nog verder dan ooit. Ze heeft alle content van haar Instagrampagina verwijderd en is begonnen om het vol te gooien met Ter Apel.

De stories op haar account staat vol met hulpvragen voor Ter Apel. Er wordt gevraagd om tenten, paracetamol, etc. die kant op brengen. Dat klinkt als een hartstikke goed idee en warmhartig, maar het erge is dat ze dit niet doet omdat ze mensen wilt helpen. Nee, natuurlijk niet. Die achterlijke wilt gewoon weer aandacht.

Oh, en het kom haar toevallig ook wel erg goed uit dat ze vlak voor haar rechtszaak sympathie opbrengt voor de vluchtelingen.

33 reacties op “Glennis Grace gebruikt Ter Apel voor positieve aandacht

 1. Swappie zegt:

  Met haar knokploeg naar ter apel want heeft goede connecties met supermarkten! This is gonna be the fight of the century! 😂

  14
  9
 2. hypocriet zegt:

  Hoeveel vluchtelingen heeft ze al onderdak gegeven in haar eigen, ongetwijfeld veel te grote woning?

  40
  3
 3. Hij zegt:

  Die paracetamol kan ze beter schenken aan de JUMBO medewerkers van toen….die hebben nog elke dag pijn van haar bezoek.

  31
  3
 4. ikke zegt:

  al die mensen hier zijn zelf zo schoon , de kerk is er niets bij !! niet dat mij verder boei wat die dame doe , maar als die oordeelden , je kan me niet vertellen dat al die mensen hier bijna heilig zijn

  7
  11
 5. Sjors zegt:

  Die wil scoren over de hoofden van de vluchtelingen. Bah!
  Als ze werkelijk een warm hart heeft, waarom heeft ze dan nooit iets gedaan voor de Amsterdamse daklozen, die een paar meter vanaf haar woning al jaren onder een brug leven.

  34
  2
 6. Harley zegt:

  Het blijft toch een tokkie dat nep wijf.zo denkt ze zeker weer positieve reacties te krijgen. Wie daar een fan van is spoort ook niet laten we hopen dat ze een flinke straf krijgt in de jumbo rechtzaak.

  26
  2
 7. Wit Niet Hoesten zegt:

  Als die met haar knokploeg naar ter Apel gaat is het hele asielzoekersprobleem zo in een keer opgelost of ze gaat daar een keer zingen, wordt het daar opeens ook heel rustig.

  12
  2
  • Zwarte Piet zegt:

   Wat ben jij dan? Niet typisch? Drie keer raden. Je hebt een kleurtje leeft hier goed in dit land, maar je haat blanken? Of je bent een blanke zelfhatende Nederlander. Die zijn ook triest joh.

   5
   0
 8. Inge satter zegt:

  Ik snap iets niet . Ik had iets neer gezet. Maar dat werd niet verzonden heel vreemd. Is het omdat ik voor glennis bent soms

  0
  7
 9. Inge satter zegt:

  Het spijt me glennis ze zetten nu mijn reactie neer. Heb het nu 6 x geprobeerd maar ze verdomme het. Gewoon omdat ik helemaal achter je sta. Maar dat durft niemand te erkenen gr inge

  3
  11
 10. Helemaal zat met dat tuig zegt:

  Ik heb nog 3000 pilletjes van Drion liggen die breng ik met veel liefde helemaal gratis naar ter Apel!

  2
  2
 11. Anoniem zegt:

  Moest die schat niet eerst nog een keer haar DIS’GRACE TOUR gaan doen in Ter Apel, waarvan de opbrengsten dan zouden gaan naar de slachtoffers van de mishandeling in de Jumbo? Of heb ik iets gemist?

  1
  0

Reacties zijn gesloten.