Glennis Grace heeft “stalker” aan de deur

Zoal bekend doet mevrouw Grace alles voor een portie aandacht. Het zal dan ook niet verbazen als ze binnenkort bij Bas Smit zo’n rotte haring in haar grote muil duwt. Dit keer had ze last van een “stalker”. In haar totaal nutteloze vlogs over haar totaal oninteressante leven vertelt de zangeres heel erg te zijn geschrokken van een onbekende man aan de deur.

Na het bekijken van het filmpje, waar als opbouw van de spanning Glennis eerst uitlegt hoe ze haar badkamer schoonmaakt, blijkt echter dat die man waarschijnlijk meer is geschrokken van de confrontatie dan de middelmatige Withney Houston nadoener. Meneer wilde haar graag ontmoeten, maar kreeg een hele groep hangjongeren over zich heen die, met nogal wat moeite met de Nederlandse taal, de man probeerde te intimideren. De die-dat-deze fouten vlogen over de deurmat waar de zogenaamde stalker allervriendelijkst blijft. Om dit een stalker te noemen is dan ook bijzonder overdreven. Mevrouw wil graag de grote zangeres uithangen, maar als een fan aan de deur komt kaffert ze hem uit alsof ze nog steeds de ordinaire Jordanese straatkat is die ze natuurlijk nog steeds is. Na het bekijken van de vlog hopen wij op de volgende zaken:

 1. Mensen die werkelijk niks te melden hebben stoppen met vloggen.
 2. Glennis gaat beter met haar fans om.
 3. Vrouwen denken niet meer dat plakwimpers voldoende zijn om een hondenkop te camoufleren.
 4. De kinderen in huize Grace dienen op een cursus Nederlands te gaan.
 5. De meneer moet opzoek gaan naar een leuke zangers om op bezoek te gaan.

49 reacties op “Glennis Grace heeft “stalker” aan de deur

 1. Henk Kasius zegt:

  Krijg lekker de tering, jarenlang onderhoud ik de fanpagina van deze klapmongool maar nooit komt ze positief in het nieuws. Ik ga me lekker volproppen en niet aan mijn BMI denken

  0
  0
 2. Pingback: Glennis Grace toont weer eens wat een naar wijf het is - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.