Televisie

Glennis Grace annuleert comeback

Glennis Grace annuleert comeback

Glennis Grace annuleert comeback. Ze zou weer gaan optreden in België, maar de locatie en organisator van het evenement maakt nu bekend het optreden toch te annuleren. De reden zou zijn dat ze bepaalde bekende nummers ‘niet kon brengen’.

Optreden in België

De valse zangeres Glenda stond terecht voor het plegen van mishandelingen in een Jumbo. Hieraan werd ze schuldig bevonden en vervolgens wilde niemand dat rotkind nog ergens zien. We zagen haar een hele tijd niet totdat bekend werd dat ze ging optreden in België.

Glennis Grace annuleert comeback

Nu wordt bekend gemaakt dat dit optreden geannuleerd is. Op de website valt te lezen: “VG Events liet weten deze voorstelling te annuleren: Glennis Grace staat gekend voor gekende nummers van Whitney Houston waarmee ze de finale van American Talent heeft behaald. Helaas kan ze niet verzekeren van deze nummers te brengen alsook heeft ze momenteel voorkeur om haar nieuwe cd te promoten, waardoor de organisator er de voorkeur aan geeft om de voorstelling te annuleren.”

Geen kaartjes verkocht

Waarom Glennis Grace haar eigen nummers ‘niet zou kunnen brengen’ weet niemand. Dit is hoogstwaarschijnlijk weer een ontzettend slechte smoes om te verhullen wat de echte reden is om het optreden te annuleren. Onze vermoedens zijn dat Glennis haar kaartjes niet aan de straatstenen kwijt kon.

Nog geen reacties