Entertainment

Gio Latooy stopt met vloggen: ‘Wil genieten van de kleine dingen’

De grindtegel had het in zijn vlogjes al regelmatig over het eventueel stoppen met vloggen. Gisteren heeft ook hij eindelijk bekendgemaakt daadwerkelijk te gaan stoppen met het dagelijks vloggen.

Gio Latooy stopt met vloggen: ‘Wil genieten van de kleine dingen’

Nadat Don de Jong al was gestopt met het dagelijks vloggen, volgt nu ook die de enige echte Gio. Hij heeft een extreem zwaar leven, aldus Gio zelf. Al dat harde werken is ook vermoeiend… Sinds zijn relatie met Lynn Hermanussen, de vervanger van Jade Anna is Gio weer blind geworden door zijn verliefdheid. Dit terwijl dat grietje hem ‘gewoon’ gebruikt voor een beetje volgers en een paar eurootjes op de bank. Ondanks dat Gio altijd wordt gebruikt door zijn blondines doet hij alles voor hen. “Ik heb de komende dagen echt eventjes zin om lekker tijd te nemen voor mij en Lynn”, zegt Gio.

Het grindtegeltje benadrukt maar al te graag hoe hard hij werkt. “Heel veel mensen zullen zeggen dat vloggen niet écht werken is. Maar ik ben er gewoon echt even aan toe om het gewoon even een paar dagen aan de kant te zetten.” Arme kerel moet elke dag een filmpje maken dat de accu van zijn peperdure Ferrari weer eens kapot is.

Genieten van de kleine dingen

De uitspraken van Gio en zijn Jade ‘Annaaaa’ dat ze meer willen genieten van de ‘kleine dingen’ in het leven, staan nog op ons netvlies gebrand. Toch flikt hij het weer. “Ik vergeet eigenlijk te genieten van de kleine dingetjes. Te genieten van het echte leven en ik ben gewoon constant maar bezig met andere dingen, zoals leven voor de vlog.” Met die kleine dingen zal hij wel weer het uitzicht vanuit het bad in zijn vakantiehuis bedoelen.

Toch stopt hij niet helemaal met het dagelijks vloggen. “Het gaat waarschijnlijk één weekje worden, misschien een weekendje. Ik weet nog niet precies hoelang ik stop.” Laten we hopen dat die kinderachtige grindtegel snel beslist om helemaal te stoppen met zijn vlogjes. Dat zou heel Nederland een paar hersencellen besparen.

15 reacties

Bobbi eden

Jan’s reviews was wel een intellectueel blog

Peter G

Snap gio wel een relatie met floris wyers kost ook veel tijd

Liefdes baby van Dennis & babette

Hij heeft zat genoten van de kleine dingen, misschien zijn eigen leeftijd eens opzoeken voordat ik hem een bezoekje breng

Choco Prince

Gio heeft een andere kijk gekregen op het vloggen. Hij wil zijn blik verruimen.

Jada anna

Als hij wilt genieten van kleine dingen moet ik maar vaker gaan pissen

Hellen Helmink

Hele punt is net als met roddelpraat dat de ideeën op zijn .

Gio

Dank Roddelpraat voor het mij weer de spotlight te zetten de extra Google-ad inkomsten komen jullie kant op..NOT hihi

Meneer de Uil

Gio bedoelt met klein dingetje zijn slurfje dat hij niet heeft. Hopelijk dat zijn tijdelijk stoppen definitief wordt. Giootje doet er beter aan zijn snaveltje voorgoed dicht te houden. Maar eerst moeten zijn fans nog zijn walgelijke cruise vlogjes zien.

Don de Jong

Hoi Gio, ik ben opzoek naar gasten voor in mijn podcast. Het is echt een succes, lees de commands maar! Wanneer spreken we af? Gr, Don

Jan van Os

Vieze grindtegel

Jade Anna

Ja lynn wou ook genieten van kleine dingen..

Jade Anna van Vliet

Erg teleurstellend om te lezen dat dit niet permanent is. NL ziet hem toch liever sterven dan vloggen

Stap

Tjah hij moet Lynnepin natuurlijk zwanger schieten. Na de auto, liefdes verklaring en kinderwens. Is het nu tijd voor de volgende stap.

Natnek

Syd van ice age kan maar beter een oorcorrectie opteren.

Herman Ussen

Tot bij de zwangerschap van Lyn of tot ze weg dreigt te gaan bij dalende likes.