Entertainment

Rachel Hazes komt met eigen realityshow: ‘Gevolgd door camera’s’

rachel hazes realityshow

Rachel Hazes, de meest beruchte weduwe van ons land. We willen alles over haar weten, maar eigenlijk ook niets. We krijgen binnenkort een bijzonder inkijkje in haar leven.

Weduwe Rachel Hazes

Rachel Hazes is misschien wel de bekendste – en zeker de beruchtste – weduwe die ons land ooit gekend heeft. Ze probeert de naam van haar man André Hazes hoog te houden door deze vreselijk uit te melken, tot grote ergernis van ons allemaal. Dat alles terwijl ze praktisch gezien in scheiding lag met de man toen hij overleed, maar dat natuurlijk geheel terzijde.

Daarnaast maakt ze voornamelijk het leven van haar kinderen ontzettend zuur. Ze zegt lelijke dingen over ze achter de schermen en zit zelfs met haar dochter Roxeanne Hazes verwikkeld in een lelijke rechtszaak. Die vrouw houdt niemand over en houdt daarom vast aan de gedachte van haar overleden man.

Brasserie Casa Hazes

Rachel Hazes probeert altijd in het nieuws te komen en interessant te blijven voor de media. Ze doet het natuurlijk allemaal niet voor niets. Onlangs heeft ze een nieuw uitmelkproject bedacht, een brasserie in het Spaanse Torremolinos. Het draagt de naam Brasserie Casa Hazes, volgens haar de grote droom van haar overleden man.

Zelfspot heeft ze wel, ze gaat namelijk kroketten in doodskistjes verkopen. Daarmee verwijst ze naar de bijnaam die ze kreeg van haar grote vriendin Yvonne Coldeweijer: gecremeerde kroket.

Rachel Hazes komt met eigen realityshow: ‘Gevolgd door camera’s’

Maar Rachel zou Rachel niet zijn, als ze nog een marketingstunt heeft om de brasserie aan het licht te brengen. Ze zou een eigen realitysoap krijgen, ze wordt namelijk gevolgd door een cameraploeg. “Het klopt dat wij de mogelijkheden bekijken voor een realityserie over Rachel Hazes en haar avonturen in het Spaanse Torremolinos”, laat de woordvoerder van Talpa Network weten aan Shownieuws. “Mocht daar meer over te melden zijn, dan komen we daar vanuit ons op terug.”

Of je het echt een realityshow gaat kunnen noemen, dat betwijfelen we. In een realityshow zou je namelijk alles moeten kunnen zien over die persoon, wat er zich in het dagelijks leven afspeelt. Niet over een vrouw die zogenaamd in de bediening van haar brasserie loopt voor de camera’s, om vervolgens nooit meer een dienblad aan te raken. We gaan het zien.

9 reacties

waarom?

De pauperzender vond zichzelf nog niet oppervlakkig genoeg. En het contract van veenlijk Patty loopt wellicht af en dus moet er een nieuw veenlijk gevonden worden.

gecremeerde kroket

ik snap niet dat mensen nog een tv in huis hebben.
je kunt kijken naar reclame propaganda of bagger.
zijn wel echt 3 top keuzes

Cora

Mmmmm van mora !

Rob

@ gecremeerde kroket,

100% spot on !

Henrik Vermeiren

Kalfsragout-croquettes met Zaanse mosterd. Stuk of 7.

Eten tot je ploft. En daarna genadeloos over je nek gaan. Want ja, Rachel.

James

Mensen die naar dit soort programmas kijken verdienen ook euthanasie.

Kees

Moeten ze wel opschieten. Deze schoorsteen rookt zo veel, die kan elke dag het loodje leggen.

Vieze joop

Weer die irritante familie hoe een keer op .het is tuig met drugs problemen

Natnek

Kermisvolk