Gio is weer aan het straatracen binnen de bebouwde kom

gio-lexus

Zeg agent, doe daar eens wat aan.

Gio Latooy, beter bekend als de vriend van Jade Anne, heeft al een aardige garagevulling vergaard, bestaande uit een Ferrari 458 Speciale en een Porsche Cayenne Coupé. Maar er is altijd ruimte voor meer cilinders, daarom mocht hij deze week een proefritje maken in een Lexus LC Convertible. En dat ging natuurlijk weer op z’n Gio’s.

Op z’n Gio’s = volle bak gasgeven binnen de bebouwde kom, terwijl je alles op camera vastlegt voor een nogal kinderrijk publiek. Niet de eerste keer overigens.

[vplayer id=3466]

16 reacties op “Gio is weer aan het straatracen binnen de bebouwde kom

  • Piet Paulusma zegt:

   Wat een egotripper eerste klas die Giovanni. Ik gun het hem allemaal wel hoor, mooi niks doen voor je geld, da’s een droom. Maar stop a.u.b. even met die belachelijke stoerdoenerij, aso.

   0
   0
   • Het uitgescheurde kutje van Mascha zegt:

    Helemaal mee eens, ik gun het hem ook van harte want het zal niet zijn komen aanwaaien. Alleen dat constante macho gedrag van dat ventje met die pizzahuid is vreselijk, lekker racen op een circuit en niet op de openbare weg.

    0
    0
   • Kritische kijker zegt:

    Moet je nagaan, zou hij ook het editen van z’n vlogs nog eens laten uitbesteden, dan hoeft hij alleen nog maar te filmen, te eten en zichzelf te verzorgen 🙂

    0
    0
 1. Theo zegt:

  Gastje weet toch ook van gekkigheid niet meer wat hij moet doen. Tel daar het totaal ontbreken van enig talent bij op en je krijgt dit soort pareltjes. Wel lekker natuurlijk dat je met geen klote uitvoeren al die centjes kunt binnenharken.

  0
  0
 2. Hans Worst zegt:

  Grindtegel Gayboy samen met die omhooggevallen paardenlul van pure luxe de proleet uithangen. Waar is die boom midden op de weg als je die nodig hebt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.