Entertainment

Dit is de echte reden dat Gio en Jade Anna uit elkaar zijn: ‘Hij ging vreemd en had een trio’

Gio

Gio Latooy en Jade Anna zijn niet uit elkaar gegaan omdat ze ‘niet verliefd meer zijn’, maar om een hele andere reden. Meneer is namelijk vreemdgegaan met Only Fans-chick Emma. Je weet wel, de meid die onlangs naar de show zou komen, maar zich op het laatste moment had afgemeld.

Dit is de echte reden dat Gio en Jade Anna uit elkaar zijn: ‘Hij ging vreemd en had een trio’

Dat leert de betrouwbare Yvonne Coldeweijer ons via haar Story op Instagram. ‘Het kletsverhaaltje dat rondging over dat Jade Anna niet meer verliefd genoeg was op Gio geloofde ik al voor geen meter. Ik ben al zo oud. I know break-ups babe’, schrijft de juicekoningin. 

‘Gio heeft zich flink misdragen! Hij is vorige week vreemdgegaan met OnlyFans-meid Emma’, vervolgt Yvonne. ‘Wat een FOOL. Ze zijn elkaar tegengekomen tijdens het uitgaan in het weekend voor de break-up en Emma is daarna met Gio en Alex naar zijn huis gegaan. Daar hebben ze een trio gehad. Of althans geprobeerd, want Gio was zo dronken dat hij zich zelfs na een tijdje schuldig voelde. Hij is toen midden in de nacht naar Jade Anna gegaan en heeft het opgebiecht. Zij heeft het toen uitgemaakt.’

‘Dit weet ik van een zeer betrouwbare spion die dit weet uit eerste hand. Ik denk dat Jade Anna zich te erg schaamt voor de situatie en ze daarom deze ‘liefdevolle’ break-up hebben verzonnen. Ze weet ook dat Gio nog met Juultje (Tieleman, red.) appt, maar ze doet net of ze dat niet weet. Echt sneu.’

Jade Anna hartje een voetballer

Jade Annaaaa zou nu alweer aan het daten zijn met een voetballer. De dame was dit weekend aanwezig bij het Eredivisie-duel van AZ met Sparta Rotterdam. Volgens Yvonne zijn het slechts geruchten. “Ze is lekker haar vrijgezelle leventje aan het vieren. Ik heb het idee dat ze ergens gekwetst om is en nu wil bewijzen aan de buitenwereld hoe goed het met haar gaat.”

27 reacties

Floris weijers

Waarom geven mensen ook zoveel aandacht hier aan

MDee emmer

We hebben geen trio gehad , Gio vroeg of ik wou toekijken hoe hij en Alex seqs hadden

Optimist Pruim

Hier komt in de toekomst een autobiografisch boek over van 1 of beide partijen. Het zal niemand een klote schelen. Doe maar niet dus. Haudoe

wil

Komt een man in het café. Gaat aan de bar zitten. Zegt de vrouw die naast hem zit:
“Heb je zin in een triootje?”
Zegt die man:
“Nou, als dat zou kunnen.”
Zegt die vrouw:
“Dan moet je nu naar huis gaan.”

DSD

Gio is sinds de break up niet meer uit geweest ik geloof niks van dit verhaal

Bisonkit

Mijn god wat een leed..en zo jong nog. Gio is wel een klein beetje een etterlettertje. Mazzel gehad en flink wat centjes binnengeharkt. Het zijn sterke schouders die de weelde kunnen dragen.

Leon J.

De echte reden is dat ik een date met Jade Anna had. Die Gio had er flink de p in. Ik had dat ook. Drie keer.

Dr de Wit

Is hij een potje is real en echt. Net zo als dat hij een toevoeging is aan de mensheid. Zulk één zijn ouders kijk je toch scheef aan. Zelfde geld voor het volk dat zich ermee inlaat. Alles waardeloos vulnisvolk.

Teleurgestelde Gio fan

Jong, veel geld en (helaas) veel vrouwen die graag voor ho-er willen spelen, dan krijg je dit soort toestanden. Wat is die jongen diep gevallen zeg, hij leek me vroeger wel oprecht een sympathieke gast, maar het blijkt maar weer dat weinig mensen sterk genoeg zijn de verleidingen te weerstaan. Treurig wel, zn ouders leken me wel oké, hoe zouden die dit soort berichten nu over hem lezen?

Louise Latooy

Het blijft toch je zoon hé

Marcel Schouten

Hé Jan Roos! Stop noe ‘s met typ’n en kom noar de keet um ‘t uut te vecht’n! Zal ik ens ‘n kaasbolleke in oewe kont stopp’n?

groepiej

Waarom uit gaan als je thuis fans kan uitnodigen en uitwonen zonder meteen de volgende dag bij de juicechannels in the picture te zijn 😉

Ruben Koet

Godver ik zou ook wel een trio willen met Melanie Suikerbuik en Mdemma

John

Gio kan niet rijden in een auto dus ook niet tijdens een trio

QUAGMIRE

fijn voor gio

Floris Wyers

Ik wil ook een trio. Met Mark Baanders en Najib @n@@li

Ho..

“Emma is daarna met Gio en Alex naar zijn huis gegaan. Daar hebben ze een trio gehad.”
Mooi weten we dat ook weer Gio is dus heumeu

Dofff

De kuil is al gegraven?

Bert Billenbaffer

Met ketjap en mayo. Hmmmm.

Gewoon boef man

Gio toch… Vreemdgaan keur ik nooit goed, maar dit vind ik fantastisch. Gewoon boef man, beng beng!

Rapper Boef

Gio toch… Vreemdgaan keur ik nooit goed, maar dit vind ik fantastisch. Gewoon boef man, beng beng!

Floris Wyers

FAKE NEWS! Gio, Les en ik hebben elkaar goed verkend en verwend na een housetour. Daarnaast is md emma beter als drug, van dames word ik namelijk niet echt warm. Jade Anna, trut, wees verdorie niet zo jaloers…

Gold digger

Emma komt niet naar Dennis maar wel naar Gio want zijn portemonnee is groter

Scooby Doo

Gio hoort bij het vuilnis. Zelfs ratten moeten hem niet.

Jan

NOU sorry HOOR ze was echt zijk verdrietig waarom zou hij zo iets doen k, bedoel had hij het als eerst niet kunnen uit maken met haar in plaats van zo dom doen. Echt hoor t,s gewoon waardeloos. Als je hem nie, ken GIO DUS het is net als JOU fan zoiets doet .Ik was fan hem. Nà dat was het een anders verhaal hoor!

anoniempje

ze heeft nu met taylor die voetballer van ajax

Marc Borsa

Wat zeik dat wijf nou , daar droomt toch elke vent van trouwens had ze mee moeten doen !