‘Jade Anna is aan het daten met een voetballer’

Jade Anna van Vliet is na de break-up met Gio Latooy nú al aan het daten met een voetballer. Althans, dat zijn de geruchten. Een feit is in ieder geval dat de negentienjarige meid afgelopen zondag aanwezig was bij het Eredivisie-duel van AZ met Sparta Rotterdam.

Jade Anna
Jade Anna

‘Jade Anna is aan het daten met een voetballer’

Het zou dan dus gaan om een speler van één van beide ploegen. Of de trainer, wie zal het zeggen. Jade Annaaaaa was vijf dagen na de scheiding van Gio samen met haar zus Nura en hun vader Jorge aanwezig in het AFAS Stadion. ‘Gotta stop worrying and start living’, schreef ze erbij op Instagram.

Yvonne Coldeweijer, vriendin van de show, geeft aan dat Jade Anna ‘lekker haar vrijgezelle leventje aan het vieren is’. “Ik heb het idee dat ze ergens gekwetst om is en nu wil bewijzen aan de buitenwereld hoe goed het met haar gaat.”

Gio en Jade Anna zijn wéér uit elkaar

Vorige week was het weer eens zover: Gio en Jade Anna kondigden hun break-up aan op YouTube. “Daar zitten we weer”, zei Gio. “Het is duidelijk denk ik. Na een jaar proberen zijn we erachter gekomen dat het niet lukt.”

“We zijn erachter gekomen dat we beter vrienden kunnen blijven”, vervolgde Gio in de video. “Een relatie zit er gewoon echt niet in. We zijn vier á vijf jaar geleden begonnen aan een relatie. Het klikte super goed en dat resulteerde in een relatie. Een jaar geleden ging het voor het eerst uit. Dan hoop je dat je elkaar gaat missen en dan kom je in een fase dat je het weer wil proberen. Dat hebben we gedaan.”

Jade Anna zei nog: “We zijn te goede vrienden om een relatie te kunnen hebben. De liefde die Gio aan mij geeft, geef ik niet altijd terug. En dat verdien jij wel.”