Gerard Joling tevreden over zijn liefdesleven: ‘ik laat de pony wel grazen’

Gerard Joling tevreden over zijn liefdesleven: 'ik laat de pony wel grazen'

Gerard Joling tevreden over zijn liefdesleven. Eigenlijk gaat het in die context vooral over zijn s*ksleven en daar heeft hij niets over te klagen. Aan een eventuele toekomstige partner stelt hij wel bepaalde eisen. Zo heeft hij bijvoorbeeld besloten dat diegene in ieder geval 29 jaar moet zijn. Heerlijk.

Achter de schermen

De valse stiefzuster van Gordon Heuckeroth, Gerard Joling, zien we eigenlijk nooit met een liefde voorbij komen. Waar Goor zijn volgers compleet lastigvalt met zijn ‘geliefde’, besluit Geer dat altijd achter de schermen te houden. En dan bedoelen we dat niet op de manier van Tom Egbers, maar hij heeft besloten privé gewoon privé te houden.

Niet zoals Gordon alles op internet delen

Hoe kan het toch dat we nooit iets meekrijgen van het liefdesleven van Gerard Joling? Bij Shownieuws wordt het uitgelegd: “Omdat hij eigenlijk nooit met vriendjes over een rode loper komt, zoals andere mensen dat misschien wel doen.” Zelf zegt Gerard daarover: “Ik hoef niet zoals Gordon meteen allemaal foto’s op internet te zetten.”

Gerard Joling tevreden over zijn liefdesleven

Een vaste uitspraak van Geer is: ‘de pony moet grazen’ en hij heeft dan ook (naar eigen zegge) niets te klagen. Momenteel lijkt het erop dat hij nog altijd vrijgezel is, maar: “Hij heeft nu wel wat eisen aan deze pony gesteld. Die moet namelijk ouder zijn dan 29 en de pony moet ook inhoud hebben.” Dat lijkt me ook goed. Voor je het weet zitten er pedojagers achter je aan…