Televisie

Patty Brard werd aan de kant geschoven door Tom Egbers: ‘ik had dingen willen vragen’

Patty Brard werd aan de kant geschoven door Tom Egbers: 'ik had dingen willen vragen'

Patty Brard werd aan de kant geschoven door Tom Egbers toen ze te gast was bij Khalid & Sophie. ‘Ik had dingen willen vragen’, zegt Patty aan tafel bij Shownieuws. Jammer voor onze vriendin, want Tom wilde niet dat er andere mensen aan tafel zaten toen zijn situatie werd besproken.

Emotioneel betoog

Afgelopen vrijdagavond was Tom Egbers aanwezig bij de talkshow Khalid & Sophie. Hij hield een emotioneel betoog over de heftige situatie waar hij momenteel in verkeerd. Dennis Schouten schreef naar aanleiding van dat optreden een stuk op Instagram om Tom een hart onder de riem te steken en eens duidelijk te maken wat hij vindt van de huidige cancel culture.

Patty Brard werd aan de kant geschoven door Tom Egbers

Diezelfde uitzending was ook Patty Brard aanwezig, maar (net als bij Glennis Grace bij Jinek) wilde Tom Egbers zonder anderen aan tafel zitten. Patty moest dus een stoeltje naar achteren en mocht niet meedoen in het gesprek dat aan tafel volgde.

‘Voor spek en bonen aan tafel’

In de uitzending van Shownieuws had Patty daar nog wel iets over te vertellen. “Ik was ook te gast daar en ik weet gewoon dat pas om een uur of vijf aan ons werd gemeld dat Tom Egbers zou komen.” Oké, dat kan. “Daardoor was de muziek afgezegd en zaten Eric Corton en ik eigenlijk voor spek en bonen aan tafel als ‘duo van dienst’. We werden meteen naar rij één verzet omdat Tom alleen maar een-op-een met Khalid wilde praten”, legt Patty verder uit.

‘Ik had als vrouw dan ook wel wat andere dingen willen vragen’

Ze vindt het jammer, maar begrijpt wel wáárom Tom het zo heeft gewild: “Hij wilde natuurlijk helemaal niet door types zoals ik onderbroken worden. Ik had als vrouw dan ook wel wat andere dingen willen vragen.” Patty staat met haar mening lijnrecht tegenover die van Dennis en legt uit: “De balans was een beetje weg, want uiteindelijk gaat het om pestgedrag en de rol van zijn vrouw bij Mores, terwijl driekwart van het gesprek ging over het vreemdgaan waar wij geen zak mee te maken hebben.”

‘Hij stond er een beetje ‘lost’ bij’

Patty heeft de enige echte Tom Egbers nu ook eens van achter de schermen meegemaakt na alles wat er is gebeurd. Hoe gedroeg hij zich dan? “Hij stond er echt een beetje ‘lost’ bij. In een keer keek ik om en was hij weg. Hij kwam erin geschoven na het eerste gesprek en toen was hij weer weg.” Dat lijkt me niet meer dan logisch. Het zal je maar gebeuren dat Patty Brard op je af zou stappen om je ‘als vrouw de les te leren’.

Nog geen reacties