Geraldine Kemper uitgescholden en bekogeld met bierblikje: ‘ik was echt bang’

Geraldine Kemper uitgescholden en bekogeld met bierblikje: 'ik was echt bang'

Geraldine Kemper uitgescholden en bekogeld met bierblikje. Ze deelt haar traumatische ervaring op Instagram en krijgt veel lieve reacties. Ook bedankt ze een man die het voor haar opnam. We delen haar heftige verhaal met jullie!

Geraldine Kemper uitgescholden en bekogeld met bierblikje

De presentatrice die enkel en alleen bekend staat om haar seksuele avontuurtjes, maakte gisteravond iets angstaanjagends mee. Ze schrijft op Instagram: “Gisteren fietste ik op straat. En maakte ik oogcontact met een jongeman. Voor hem reden om mij uit te schelden en met een bierblikje te bekogelen.” Dat zal waarschijnlijk niet dé reden zijn geweest, maar dat ter zijde.

‘Ik ben zo bang in m’n eigen stad’

En daar bleef het niet bij: “s’Avonds liep ik terug van een meeting. En in een straat waar verder niemand liep kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het. De man komt veel te dicht bij me lopen. Blijft hangen en zegt op een vieze toon: ‘goedenavond he…’ (En nee. Dit was niet een gezellige ‘goedenavond’). Ik was echt bang. Gelukkig liep ‘ie door. Dit was een gewone dinsdag. En nee niet alle dagen zijn zo. Maar het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in m’n eigen stad.” Geraldine Kemper omschrijft hier een situatie waar precies níks is gebeurd, behalve dat iemand haar op een andere manier gedag zei.

‘Bedankt voor alle lieve woorden’

Toch kan ze van haar volgers rekenen op veel positieve reacties. Ze bedankt die mensen daarvoor: “Wauw. Dank dank voor alle lieve woorden en verhalen die jullie met mij delen. Story staat nu nog geen uur online en al zoveel reacties. Hoevaak dit mensen overkomt. Belachelijk.” Tja… Normaal is het zeker niet, maar het is Amsterdam… De stad vol dronken mensen die waarschijnlijk niet eens weten wie jij bent.

Geraldine Kemper uitgescholden en bekogeld met bierblikje: 'ik was echt bang'
Geraldine Kemper uitgescholden en bekogeld met bierblikje: 'ik was echt bang' 4
Geraldine Kemper uitgescholden en bekogeld met bierblikje: 'ik was echt bang'
Geraldine Kemper uitgescholden en bekogeld met bierblikje: 'ik was echt bang' 5