Geraldine Kemper had seks in een skilift: ‘Ik word ordinair op wintersport’

Geraldine Kemper had seks in een skilift: 'Ik word ordinair op wintersport'

Geraldine Kemper had seks in een skilift. Daar vertelt ze in geuren en kleuren over in haar podcast met Gwen van Poorten. Hoe kan het ook anders? Deze vrouw zou je kunnen omschrijven als de ideale presentatrice van ‘Spuiten en Slikken’, want het gaat bij haar nooit over iets anders dan seks en/of drugs.

Seks en drugs

Het is verschrikkelijk. Deze vrouw is enkel en alleen maar bekend omdat ze het over seks en drugs heeft. Ik begin er langzamerhand ontzettend moe van te worden. De ene keer gaat het over excuses voor een cover van een blad waar enkel dezelfde tieten op staan, de andere keer over gratis menstruatieproducten, dan weer over haar ruimdenkende seksleven en dit keer over gemeenschap in een skilift. Fantastisch. We hadden deze informatie niet willen missen.

Zeer vermoeiend

Wij weten ook dat er soms van die dagen zijn dat er weinig nieuwswaardige dingen gebeuren in de wereld van de showbizz, maar Shownieuws zit wel erg diep, want die besluit dit item van Geraldine te delen. Het klopt, wij delen het nu ook, maar dat is vooral om aan te geven hoe vermoeiend dit begint te worden.

Geraldine Kemper had seks in een skilift

In haar podcast met Gwen van Poorten begint Geraldine Kemper zomaar te vertellen: “Ik heb nog een bucketlistdingetje gedaan: ik heb seks gehad in een gondel.” Het gebeurde in ‘zo’n eitje die dicht is’, dus wees maar niet bang: het was niet in een open bankje. Dat lijkt me overigens ook vrij onmogelijk. Normaalgesproken passen er zo’n acht mensen in zo’n liftje, dus ze hadden ruimte genoeg. Waarom zou je dit willen vertellen in je podcast? En waarom zouden anderen dit gore verhaal willen aanhoren?

‘Ik word ordinair op wintersport’

Voor diegenen die écht niet vies zijn van wat smerige details: het wipje duurde een minuutje of vijf of zes. Dat is dus al langer dan de gemiddelde sekspartijtjes van Dennis Schouten, die arme jongen. Ordinair is het zeker wel, maar dat had Geraldine zelf ook wel bedacht: “Ik word op wintersport ook een klein beetje ordinair: ik ga schreeuwen, ik ga zuipen, ik ga neuken in liftjes.” Fantastisch. Bedankt voor dit saaie stuk ordinair geblèr.