Geraldine Kemper heeft nieuwe vibo

Wat fijn voor die meid. Was ze nog zo verdrietig dat haar oude elektrische melkboer ermee was opgehouden, kreeg ze zomaar een nieuwe opgestuurd. Dat is het mooie van BN’ertje zijn. Je hoeft maar om iets te gillen en het ligt gratis op de deurmat.

Slim van Easytoys trouwens. En heel veel plezier met je nieuwe vriendje.

22 reacties op “Geraldine Kemper heeft nieuwe vibo

 1. Robbie zegt:

  Nou dat is leuk voor Geraldine, want ze vergaat namelijk van de jeuk door de psoriasis (zie Insta). Als je inzoomt lijkt het wel de maan niet echt lustopwekkend zeg het er maar meteen bij…….

  5
  4
  • Erik Terpstra zegt:

   Zo’n ding kan waarschijnlijk langer op een batterij dan die 10seconde voordat die van jou ontploft.

   Maar zou mij niets verbazen of ze de samenwerking met easytoys al had geregeld voordat dat oude ding “kapot” was.

   10
   1
 2. Wokipoki zegt:

  Nou volgens mij zijn de tieten van Geraldine Kemper heel dat Woke gezever in Amsterdam meer dan zat.
  Ik zie ze in ieder geval niet (meer) zitten!

  9
  1
 3. Pispaal zegt:

  Klopt enerzijds wel, maar anderzijds kan ik me niet voorstellen hoe je niet allang wist dat RP prima inkomsten oplevert. Dat ligt toch redelijk voor de hand? Dat gebedel voelt al zo lang als een grap, net als JDDD overigens. Waarom zouden ze anders ook nog steeds met zoiets bezig zijn?

  Ik gun de heren een dikke bolide en een flinke spaarpot. Zij maken immers die heerlijke content voor ons. En betalen daar zelf voor met een verneukt imago door heel Nederland (gezien 90% deugmensch is). Ook voor het programma zelf is het overigens belangrijk dat de heren goed boeren.

  24
  1
 4. Anti alles zegt:

  In mijn gehele Tinder carrierre heb ik knappere dames op elke straathoek gehad met een beter/lekkerder lichaam dan dit anti lichaam. Waarom is Nederland zo vol van haar? een 13 in een dozijn blond Nederlands mokkeltje zonder tieten. Op elke datings app zie je elke 5 seconde een fijnere dame voorbij komen.

  8
  5
 5. Willem zegt:

  Heel slecht, Geraldines maak ff foto vibo kapot, sturen we daarna gratis nieuwe weer ff nieuwe foto vang je ook nog ff 10k iedereen blij. Ik betaal liever elke maand 5 euro aan Jan en Dennis dan dat ze zich lenen voor zulke troep

  3
  1
 6. Marco zegt:

  Maar grote vriend een Blogger krijgt toch ook dik betaald en dat is vaak nog content om de content te maken ook nog. Roddelpraat is het enige programma waar ze nog zeggen waar ze het denken en hoe ze het denken. En wat te denken van de bedreigingen etc die ze krijgen naar aanleiding van wat ze bespreken. Zou jij daar dan gaan zitten voor 2k per maand?

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.