Geraldine Kemper is een goorlel

geraldine-kemper-insta

Het is natuurlijk helemaal niet goor als een vrouw zichzelf pleziert met vibo/dildo/groentenwinkel. Lekker doen en genieten. Maar wat zo verschrikkelijk irritant van die (ex) BNN-meisjes is dat ze er zo mee te koop lopen. Alsof ze lekker stout zijn, want zij laten hun billen zien en zij vertellen dat ze masturberen. Kijk mij eens taboedoorbrekend zijn! Nou, dat ben je niet.

Want het is namelijk allemaal al heel lang geen taboe meer. Dat BNN en die figuren daar dat niet in de gaten hebben is wel triest. Of misschien hebben ze het wel in de gaten, maar weten ze dat ze anders weinig hebben om “op te vallen”. Geraldine zet een foto van haar vibrator in de prullenbak op Instagram. “Jaar begint top. Vibrator stuk.” Nobody cares. Het is gewoon goor om je vuilnis te tonen.

14 reacties op “Geraldine Kemper is een goorlel

  • Diederik Ebbinge zegt:

   Dat dacht ik dus ook. Ze zijn zogenaamd zo links bij de publieke omroep. Maar ondertussen schijt aan het milieu. Zou mij ook niets verbazen als Geraldine niet op TV is ze tegen asielzoekers is, in een diesel rondrijdt en tegen transgenders is.

   35
   1
 1. Reppie Vertelmann zegt:

  Wat Geraldine taboedoorbrekend vindt was allang geen taboe meer in de rest van Nederland. Zie daar is die Volendamse preutsheid die ze ook bij de presentatie van het programma Try Before You Die op de rest van Nederland projecteerde.
  Samen met Tim Hofmann presenteerde ze nog een blauwe maandag de show Spuiten en Slikken. Wat daar is gebeurd weet niemand maar ze zijn er niet fris uitgekomen door beiden zo met hun sex-loze bestaan te koop te lopen??
  Die Tim klimt nooit meer op z’n kapotte vriendin en Geraldine heeft haar kapotte minnaar in de vuilnisbak gegooid.

  What’s next?

  11
  0
 2. TiTaToverkuffar zegt:

  Dus die flikkert die lithium cellen gewoon in het vullis? Slim, dan hoeft die vrachtwagen niet eens helemaal naar het westelijk havengebied te rijden voordat de boel verbrand wordt.

  3
  0
 3. Rozijnenpoep zegt:

  Je mensen die hun bord met eten fotograferen voordat het naar binnen gewerkt en mensen die de vuilniszak niet aan de weg kunnen zetten zonder de inhoud te forograferen. We wachten met smart op de drollenfoto’s die ongetwijfeld ook gaan komen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.