Gefeliciteerd, Charly Luske!

Onze vriend Charly Luske is jarig. Gefeliciteerd, hè? Zelfs zijn vrouwtje Tanja weet hem nog te feliciteren via de sociale kanalen.

Gelukkig weet zijn vrouw Tanja hem ook nog via een Duits gedicht op Instagram te feliciteren. Wat een mooi stel is het toch! Na alles wat ze samen hebben doorstaan, wauw!

Oh, ja, mocht je zin hebben om een golf vol ongemak en plaatsvervangende schaamte over je heen te voelen lopen, kijk dan vooral even naar Charly’s filmpje onderin het artikel. Hij is weer héél grappig.

24 reacties op “Gefeliciteerd, Charly Luske!

 1. CHARLIE LUSTZEWEL zegt:

  Na de verjaardag moest ik nog even de hond uit laten in de stad en dan zegt Tanja weer dat we geen hond hebben. Wat maakt dat nou uit. Dat wantrouwen van dat mens ook!

  13
  1
 2. Management C. Luske names Theater 1 Appel valt tegen de boom zegt:

  WAT EEN RASARTIEST! Wat een performer! Wat een ICOON.. KUT m’n mp3 stick met Robbie Williams achtergrond muziekjes doet het weer niet, Sorry mensen, Vanavond in Theater 1 Appel valt tegen de boom gaat dus niet door! SORRY.

  6
  1
 3. Joyce Prinsen het dikke domme konijn van Jan zegt:

  Ik mag van Jan niet mee naar het Roddelpraatfeest. ??. Ok dan hier mijn oproep aan 15 potente kerels om mij die avond in de gang te bangen. Het is in Bergen

  2
  4
 4. AAN ALLE RODDELPRAAT HATERS EN ZUIGERS zegt:

  Ik geniet intens van jullie frustraties haters. Ga alsjeblieft door met posten en haten. Heerlijk!!! Ik kan niet genoeg krijgen van jullie dagelijkse dosis depressieve jaloezie. I love Jan en Dennis!

  10
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.