Geen hond kijkt naar Défano Holwijn

En dat zal wel ook weer racisme zijn. “Ik merk dat ik niet op waarde word geschat”, zei de Youtuber eerder. Ook dat zal wel racisme zijn. En nu heeft hij een eigen ding op de buis, maar niemand kijkt naar de eenmalige televisieshow TV Avondklok. En dat zal ook wel racisme zijn.

“Via optredens en bijzondere gesprekken laat Défano de kijker kennis maken met de personen die regelmatig te zien waren in zijn live-sessies en deze tot een groot succes maakten”, aldus de omroep. Alleen de kijker heeft daar helemaal geen zin in. Er keken maar 56.000 mensen. De rest van Nederland zijn dus allemaal racisten. Oh ja, waarom is alles racisme? Omdat Défano dat al ziet als je zijn naam per ongeluk verkeerd zegt.

10 reacties op “Geen hond kijkt naar Défano Holwijn

 1. PijveStiemel zegt:

  Niemand zit te wachten op die inclusieve troep. En al helemaal niet op een schoffie dat zich bezig houdt met stoere verhaaltjes te rappen.

  0
  0
 2. Nate Higgers zegt:

  Nooit van deze knaap gehoord, maar ik kan je vertellen dat mijn naam ook wel eens verkeerd wordt uitgesproken. Dat wil niet zeggen dat deze mensen racisten zijn. Defano Holwijn, je bent zelf waarschijnlijk het probleem door zomaar mensen als racist te bestempelen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.