Televisie

Gaby Blaaser laat zwangere buik zien

Gaby Blaaser laat zwangere buik zien

Gaby Blaaser laat zwangere buik zien op Instagram. Vol trots duwt ze het buikje naar buiten terwijl ze voor de spiegel in de sportschool staat. Dat is eens een andere Gaby dan die we de laatste tijd telkens halfnaakt zagen.

‘Ongelukje’

Onlangs maakte Gaby bekend zwanger te zijn van haar nog kersverse vriendje Robin. Het was een ‘ongelukje’, maar zij en haar verkering zijn er wel blij mee. Vol trots deelde ze een filmpje waar ze beelden van de echo op voorbij liet komen. Onder vele mensen ging het gerucht rond dat het helemaal niet zo per ongeluk was, omdat Gaby graag jong moeder wilde worden. Die wens komt nu in ieder geval in vervulling.

OnlyFans-carrière

Het is niet alleen interessant dat deze meid zwanger is, omdat ze die vriend pas amper kent, maar ook omdat ze de laatste tijd een OnlyFans-carrière leek te ambiëren. Op Instagram verschenen steeds blotere en meer uitdagende foto’s. Ze lag telkens in lingerie en had even niet in de gaten dat ze op Instagram zat.

Geen geluk in de liefde

Ook lijkt haar geluk in de liefde telkens ver te zoeken, omdat ze eerder al meedeed aan The Bachelorette en daar zonder succes vandaan kwam. Zo date ze elke week een ander, maar deze jongen heeft ze nu al vier maanden of zoiets! Daarom moest er nu een zwangerschap volgen, natuurlijk.

Gaby Blaaser laat zwangere buik zien

Nu deelt ze op Instagram een foto van zichzelf in de sportschool. Ze forceert haar zwangere buik zelfs een beetje om ‘vol trots’ aan de wereld te kunnen laten zien dat ze in verwachting is. Enig. Echt hartstikke leuk.

Nog geen reacties