FunX bedreigt Jan en Dennis: ‘Ze worden opgewacht’ & Juultje Don de Jong | RoddelPraat

FunX bedreigt Jan en Dennis: 'Ze worden opgewacht'
FunX bedreigt Jan Roos en Dennis Schouten. Dennis stapt met een advocaat richting Van der Valk en Juultje Tielemans heeft Don de Jong bedrogen door vreemd te gaan met Koen van de Bankzitters.

35 reacties op “FunX bedreigt Jan en Dennis: ‘Ze worden opgewacht’ & Juultje Don de Jong | RoddelPraat

 1. Jantje BUSTED zegt:

  Jantje is 6 maandjes geleden op een feessie geweest van Bas Smit. Weetje wel, die vent van Nicolette van Dam.

  Daar het die me toch een partij popie jopie lopen doen joh. Op de foto geweest met René Froger, André Hazes jr. en natuurlijk the man himself Bas Smit.

  Google de foto’s maar.

  Famedigger

  3
  66
  • Jan voor al uw feesten en partijen zegt:

   Even voor de simpele onder ons uitleg: wanneer je een mening hebt over iets of iemand is niet synoniem aan: een hekel hebben aan iets of iemand. Denk dat dit veel verward word door de verwarde zoals jij. Dus Jan was lekker op dreef en grappig op t feestje, lekker gezellig met bn’ers.nou ik lees Jan kun je dus op n feestje uitnodigen! Succes gegarandeerd!

   0
   2
 2. Fritsie zegt:

  Ik toch wel erg benieuwd wat al die mooiboy mannetjes bij dat vieze vette varken Marc vd L doen. Daar ga je toch niet voor je plezier overheen?

  12
  0
 3. Paardenlul zegt:

  Speelt Dennis dit nu of is die echt zo dom?? Dit kun je bijna niet spelen toch?? Jan heerlijk gelachen weer, was weer leuk,.

  15
  1
  • Penny zegt:

   Hahaha ja het is heel erg, autobiografie…. Ze reactie leek me echt helaas. Maar ondanks de zwakbegaafdheid van Dennis houden we toch van hem, het zal wel door ze moeder komen 😂

   4
   0
  • Dennis is niet dom zegt:

   Dennis compenseerd het met z’n knappe koppie. Dennis is niet ‘dom’. Hij is adrem (scherp v geest) , business man( Suc6 gegarandeerd wat hij aanraakt,scherpzinnig). Hij is algemeen onderontwikkeld omdat z’n moeder haar complexen op hem fixeerde.jongen werd afgeleid door dat muggezoem bij z’n oor. Maakt hem juist zo leuk en uniek. Is zijn kracht,maar echt Dennis is niet ‘dom’ daarom accepteerde hij t ook omdat hij wel leergierig blijft. Heerlijk Jan zwaar overontwikkeld en Dennis wat minder. Ging stuk over dat autobiografie. Ook om Jan. Geweldig! Echt weer zo gelachen maar echt in een deuk ook!

   1
   0
 4. Mappy zegt:

  Ik heb de blog van FunX gemeld bij YouTube als aanzetten tot geweld. Dit moeten eigenlijk meer vrienden van Roddelpraat doen.
  Gewoon op de 3 puntjes klikken.
  Ik heb weer heerlijk gelachen om onze Dennis.
  Autobiografie 😂😂😂😂😂. Wat is toch een leuk programma en wat zijn Jan en Dennis toch een leuk team.
  Verheug me al op de uitzending van morgen en ga die van vandaag nog eens kijken 👍😎👍

  30
  1
 5. John van de kliniek zegt:

  Auto biografie Jan, dat gaat tegenwoordig over auto’s hè , grote klasse Dennie boy ik piste me pantalonnetje weer vol bij van der L. Op de bank, slurpen dat die deed daarna ..

  1
  0

Reacties zijn gesloten.