Freddy het Messenblok doet zijn verhaal

Hij ging gezellig bij een junk met een psychose slapen en toen werd ie met een mes 18 keer gestoken. En als dat allemaal niet erg genoeg is kreeg hij ook nog eens niet de shine omdat Dennis met die eer ging strijken. Nu is Freddy pissig en wil hij geld van Dennieboy zien. Hij doet zijn verhaal.

Tip voor de volgende keer: ga niet bij een junk met een psychose logeren. Goed van onze Den dat ie sorry heeft gezegd tegen Fredje. Nu maar hopen dat we allemaal in vrede verder zullen leven.

17 reacties op “Freddy het Messenblok doet zijn verhaal

  • RP medewerker zegt:

   Dhr schouten betreurt wat er is gebeurt en bied u aan om de gemaakte kosten van de laatste maaltijd te vergoeden zoals hij dat ook gedaan heeft met mark. Ik begreep van u dat uw laatste maaltijd een halfvol gevonden blikje bier was en een gejate bifiworst. U kunt de 0,99 eurocent binnenkort op uw rekening verwachten. Nog een fijne dag gewenst

   19
   1
 1. Sc oooooo ppppppp zegt:

  Freddy is een buitenechtelijke zoon van de kale kaaspooiert Marcel Schouten.
  Marcel pleegde vroeger nogal eens zijn zoute kaasstengel buiten de deur te hanteren, vooral in periodes dat ma Schouten op knappen stond om weer te biggen.
  Feit is dat Freddy en Dennis halfbroers zijn
  Sc. Ooooooo ppppp
  Voor jullie. Heel Glanerbrug weet dit al decennia.

  4
  6
 2. Hans Worst zegt:

  kunnen we die provincie niet aan duitsland geven er komen alleen van gekken vandaag tukkertje lorenzo kim kötter het kaasboertje dennis en nu dan freddy

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.